hull everton koeman

Hull City și Everton deschid ultima etapă din Premier League

Meciul Hull City – Everton (vineri, ora 22:00) deschide vineri  ultima etapă, a 19-a, care se joacă în acest an în Premier League.

Betano oferă peste 189 de tipuri de pariuri pentru acest meci și cote cu Marjă 0%, cele care oferă profit maxim pentru pariori. Toate cotele la pariuri sportive pentru Hull – Everton sunt aici.

Locul al șaptelea în campionatul Angliei, Everton (26 de puncte) face deplasarea pe terenul ultimei clasate, care a adunat până acum doar 12 puncte. Astfel, cota de peste 2,00 primită de Everton în cazul unei victorii diseară este una foarte interesantă.

Deși Hull pare o victimă sigură, antrenorul de la Everton, Ronald Koeman, a afirmat că echipa adversă este imprevizibilă, chiar dacă a pierdut ultimele două meciui, 1-0 cu West Ham și 3-0 cu Manchester City.

Ambele echipe vor avea absențe destul de importante, de la Hull nu va fi atacantul  Abel Hernandez, iar de la Everton nu va juca portarul Maarten Stekelenburg, care  încă se recuperează după o accidentare.

Statitici interesante

  • Hull a câștigat primul meci jucat în anul 2016, pe 1 ianuarie, în Premier League chiar contra lui Everton
  • Everton a marcat în 9 din ultimele 10 partide contra lui Hull
  • Romelu Lukaku a marcat în două din ultimele trei partide contra „tigrilor”
  • Hull City a încheiat ultimii doi cu înfrângeri,  0-1 cu Leicester City în 2014 și 0-1 cu Preston în 2015

Premier League se joacă de Revelion

Restul partidelor din etapa a 19-a din Premier League se joacă în ziua de Revelion, pe 31 decembrie 2016. Jucătorii vor avea puțin timp să se pregătească așa cum trebuie pentru a ciocni o cupă de șampanie de Revelion, pe străzile din Anglia.

Iată programul de sâmbătă:

17:00 Burnley – Sunderland
17:00 Chelsea – Stoke City
17:00 Leicester City – West Ham United
17:00 Manchester United – Middlesbrough
17:00 Southampton – West Bromwich Albion
17:00 Swansea City – AFC Bournemouth
19:30 Liverpool – Manchester City

Leave a Reply