Griezmann-Ronaldo

Griemann vs Ronaldo. Legendele Madridului, față în față în Atletico – Juventus

Antoine Griezmann și Cristiano Ronaldo, principalii actori din ultimii ani ai derby-ul Madridului, sunt adversari și în acest an. Griezmann va fi liderul lui Atletico împotriva unui Juventus mai puternic ca oricând, condus de Cristiano Ronaldo.

Atletico Madrid – Juventus Torino, derby-ul zilei din Liga Campionilor, are cote cu marjă 0%, cote mărite și peste 1300 de pariuri disponibile!

Juventus caută de peste 20 de ani a treia Ligă. Ronaldo, omul care o poate aduce

Juventus l-a adus pe Cristiano Ronaldo cu un obiectiv categoric: câștigarea Ligii Campionilor. „Bătrâna Doamnă” domină fotbalul italian și, an de an, ajunge în fazele finale din Ligă. Trofeul, însă, rămâne neatins de torinezi de peste 20 de ani. Juventus a pierdut 5 finale de la ultima medalie de aur europeană, iar fotbaliști uriași nu și-au putut trece trofeul în palmares. Gianluigi Buffon, Giorgio Chiellini, Pavel Nedved sau Paul Pogba nu au nicio Ligă a Campionilor, în timp ce Zinedine Zidane sau Pippo Inzaghi au cucerit-o doar după ce au părăsit Torino. Cristiano a câștigat de cinci ori trofeul, doborând record după record pe traseu. Portughezul nu a strălucit în grupe, marcând o singură dată, dar în fazele eliminatorii își turează motoarele. Din cele 121 goluri ale lui Ronaldo în Liga Campionilor, 60 au fost marcate începând cu faza optimilor!

Visul lui Griezmann: finala pe Wanda Metropolitano

Antoine Griezmann a fost pe teren în 2016, pe San Siro, în finala Ligii. Meciul dintre Atletico și Real a ajuns la penalty-uri, unde francezul a transformat primul penalty al formației sale. Juanfran l-a ratat pe al patrulea, Ronaldo a transformat apoi, iar trofeul a mers tot la Real. A doua finală pierdută de Atletico în fața marilor rivali în doar trei ani, o altă dezamăgire în fața lui Cristiano Ronaldo. Rojiblancos încă visează la trofeu, mai ales că în 2019 finala se va juca pe stadionul lor.

Euromisiunea săptămânală te așteaptă! Pariază pe meciurile din Liga Campionilor sau Liga Europa și câștigă un full bet!

Meciurile directe: mic plus pentru Ronaldo

Griezmann și Ronaldo au fost adversari de 25 de ori, jucând pentru Sociedad, Atletico și Franța, respectiv Real și Portugalia. Ronaldo stă puțin mai bine, cu 11 victorii față de 8 ale lui Griezmann. Totuși, dacă scoatem din calcul perioada în care francezul juca la Sociedad, echipă net inferioară Realului, statistica se mută în favoarea lui. Ar deveni 8-5, tot cu 6 egaluri, Griezmann fiid învins de fiecare dată de Real înaintea transferului la Atletico.

Leave a Reply