Gâlcă și Pușcaș deschid weekend-ul de fotbal

Vinerea aceasta ne oferă dueluri interesante și echilibrate din Anglia, Germania și ne bucurăm de performanțele românilor din străinătate.

 

Vejle Boldklub – Randers FC

Debutul etapei a 7-a din prima ligă daneză ne aduce confruntarea dintre Vejle, echipa lui Constantin Gâlcă, și Randers.

Vejle este lider surprinzător în Danemarca, după 6 etape disputate, având în vedere faptul că formația pregătită de antrenorul român este nou promovată. Gazdele de azi sunt neînvinse acasă, chiar dacă au apucat să joace și cu vice-campioana Danemarcei, FC Copenhaga. De Røde au cel mai bun atac din campionat, cu 15 goluri marcate, adică o medie de 2.5 goluri pe meci. Elevii lui Gâlcă pornesc ca favoriți în meciul de azi, dar nu va fi un meci ușor cum pare la prima vedere.

Randers se deplasează la Vejle netraversând o perioadă tocmai fastă, ocupând poziția a 10-a din Superliga înaintea acestei runde, dintr-un total de 12 echipe. Oaspeții de azi au o serie de 4 înfrângeri consecutive pe care vor să o stopeze.

În total, echipele s-au confruntat până acum de 20 de ori. Avantajul statistic este de partea echipei Randers, în contul căreia regasim 9 victorii, Vejle câștigând 5.

Vor reuși Constantin Gâlcă și compania să se mențină pe primul loc și după această etapă?

Cote Betano 1×2: 2.40 – 3.30 – 2.92

 

Coventry City – Reading FC

După o victorie impresionantă cu 4-2 pe Ewood Park cu Blackburn din urmă cu doar trei zile, presiunea va fi asupra lui Reading pentru a lua din nou toate cele trei puncte împotriva echipei lui Mark Robins. Formația la care evoluează tânărul internațional român George Pușcaș are un al doilea meci consecutiv în deplasare în startul rundei a 9-a din Championship. The Royals se află în acest moment pe primul loc în clasamentul celei de-a doua divizii engleze, la 6 puncte distanță de echipa de pe locul doi, Bournemouth.

Nou-promovata Coventry primește vizita liderului pe stadionul St. Andrew’s, aflându-se la polul opus al clasamentului înaintea acestei înfruntări. Sky Blues au primit șase goluri în ultimele două meciuri și nu au marcat niciunul. Povestea ar putea continua și împotriva lui Reading, care are până acum o statistică de 15 goluri marcate și doar 3 încasate.

Va putea Reading să-și mențină parcursul excelent de până acum în drumul către promovarea în elita fotbalului din Anglia?

Cote Betano 1×2: 3.25 – 3.20 – 2.32

 

Hamburger SV – FC St. Pauli

Etapa a 6-a din 2. Bundesliga debutează cum nu se poate mai bine, și anume, cu “Hamburger Stadtderby”. Derby-ul Hamburg-ului dintre Hamburger SV și FC St. Pauli este un duel de tradiție din Germania care naște mereu orgolii. Cea mai mare victorie din acest derby a fost înregistrată acum 96 de ani, pe 13 noiembrie 1924, St. Pauli 0–9 HSV, iar primul meci din istorie s-a disputat cu o lună mai devreme.

Hamburg este mai decisă ca niciodată să promoveze în acest an înapoi în Bundesliga. Die Rothosen sunt lideri clari după 5 etape disputate, având tot atâtea victorii și detașându-se deja de locul doi la 5 puncte.

St Pauli se află abia pe poziția a 9-a și se deplasează Volksparkstadion având în memorie ultimele două înfruntări cu Hamburg. Ambele întâlniri din sezonul 2019-2020 al 2. Bundesliga au fost adjudecate de către St. Pauli cu același scor, 2-0. Cea de-a doua întalnire a sezonului trecut dintre cele două echipe a reprezentat și ultima victorie a Piraților într-un meci din deplasare, acum 8 luni, pe 22 februarie 2020.

Cele 2 rivale s-au întâlnit până acum de 93 de ori, Hamburger SV ieșind învingătoare în 59 dintre acestea, iar FC St. Pauli câștigând 20.

Cote Betano 1×2: 1.53 – 4.30 – 6.10

 

Wolves – Crystal Palace FC

Nimic nu desparte în acest moment cele două echipe în clasament. Wolverhampton și Crystal Palace au un record identic în acest sezon (trei victorii, un egal și două înfrângeri în șase jocuri). Ambele părți se întâlnesc vineri pe stadionul Molineux.

Wolverhampton Wanderers au încheiat la egalitatea, 1-1 acasă cu Newcastle United în weekend-ul trecut. Echipa lui Nuno Espirito Santo va căuta din nou gustul victoriei în Premier League și vede acest meci cu Palace ca ocazia perfectă să revină la specialitatea casei de a câștiga cu 1-0. Moralul de după această confruntare este foarte important, ținând seama de programul Lupilor din următoarele etape: trei din viitoarele cinci meciuri de campionat sunt împotriva unor echipe precum Leicester City, Arsenal și Liverpool.

Nu există nicio îndoială că locul 14 din sezonul trecut a fost o dezamăgire pentru Palace și, de fapt, nu au terminat mai sus de locul 11 ​​în Anglia din sezonul 2014-15. Wilfried Zaha a început sezonul într-un mod impresionant, iar vârful de 27 de ani este hotărât să ajute echipa lui Roy Hodgson să se îndrepte spre jumătatea superioară a diviziei în acest sezon. Crystal Palace a câștigat toate cele trei puncte din confruntarea cu Fulham în ultimul lor joc și, în ciuda problemelor cu accidentările din lot, este capabilă să fie un adversar dificil pentru lupi în meciul de diseară.

Cote Betano 1×2: 2.14 – 3.25 – 4.40

 

FC Schalke 04 – VfB Stuttgart

Schalke 04 primește pe stadionul AufSchalke vizita lui Stuttgart, gazdele neîncepând deloc bine sezonul, totul culminând până acum cu înfrângerea categorică din ultima etapă în Rivierderby jucat la Dortmund și pierdut 3-0 în fată Borussiei. Minerii sunt disperați să înregistreze prima lor victorie din campionat, ultima înregistrată fiind din sezonul trecut, luna ianuarie, astfel încât are nevoie de un rezultat pozitiv pentru a restabili încrederea în cadrul echipei. Chiar dacă Schalke 04 are serie de 21 de meciuri fără victorie, gazdele de azi au înregistrat mai multe victorii împotriva Stuttgart (38) decât decât orice alt club din Bundesliga.

Între timp, vizitatorii se află pe o foarte bună poziție a 5-a în clasament, având în vedere faptul că abia a revenit în Bundesliga în acest sezon. Elevii lui Pellegrino Matarazzo au pierdut în deschiderea sezonului la Freiburg, dar sunt neînfrânți în patru etape de atunci, cel mai recent rezultat fiind remiza de acasă, 1-1, cu Koln. Șvabii nu au reușit să o învingă pe echipa din Gelsenkirchen în niciuna din ultimele opt întâlniri, luând doar 2 din cele 24 de puncte posibile din acele jocuri.

Cote Betano 1×2: 3.29 – 3.78 – 2.31

 

Pe cine susții azi?

Toate meciurile zilei sunt incluse în oferta Betano unde găsești: peste 1,400 de pariuri pe fiecare meci, speciale, live, Cash Out 100% înainte de începerea meciurilor și BetCombo, precum și Misiuni cu premii speciale în fiecare săptămână. Jocul începe acum!

Leave a Reply