FCU Craiova 1948 – FCSB, primul meci tare al începutului de sezon în Liga 1

Duminică, de la ora 21:30, se va disputa meciul dintre FCU Craiova 1948 și FCSB, un duel care se va disputa la Târgu Jiu, cu casa închisă. Pe Betano, cu Bet Builder activat, pot fi plasate până la șapte pariuri diferite din acest meci, pe același bilet, pentru o singură cotă.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum șapte, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere, cum vom vedea în exemplul de mai jos. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor.

Cota 18 pe cinci pariuri la FCU Craiova 1948 – FCSB

Pentru meciul dintre FCU Craiova 1948 și FCSB am selectat cinci piețe diferite de pariere, cu Bet Builder, pentru o cotă cumulată de 18.00.

Total goluri – Sub 2.5 (cota 1.70)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.70)
Rezultat prima repriză – FCSB (cota 2.57)
Cornere – Sub 9.5 (cota 1.80)
Ambele echipe să primească 2+ cartonașe (cota 1.53)

FCSB a ratat sezonul trecut titlul într-un duel cu Farul Constanța, iar pentru noua ediție de campionat ambițiile roș-albaștrilor sunt mari.

După opt ani de secetă pentru cei de la FCSB contează doar câștigarea titlului de campioană, iar meciul cu FCU Craiova 1948 va fi abordat cu gândul la cele trei puncte.

De cealaltă parte, FCU Craiova 1948 a fost revelația sezonului precedent, clasându-se pe primul loc în playout și fiind la un pas de calificarea în preliminariile Conference League.

Echipa din Bănie a schimbat antrenorul peste vară, dar după doar 18 zile tehnicianul portughez instalat la echipă a plecat invocând motive personale.

Între timp, echipa lui Adrian Mititelu a primit și o lovitură din partea justiției, pierzând dreptul de a revendica palmaresul din 1948 și până în 1991 în fața clubului Universitatea Craiova.

Sezonul precedent, FCSB a obținut patru puncte în disputele cu FCU Craiova 1948, după 1-1 la București în tur și 2-0 la returul din Bănie.

FCSB a câștigat de fiecare dată la zero disputele cu FCU pe terenul oltenilor.

Cota 18.00

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la partida FCU Craiova 1948 – FCSB din prima etapă a noului sezon de Liga 1, poți ajunge la o cotă cumulată de 18.00, iar cu o miză de 50 lei câștigul poate fi de 900.00 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter informativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria inspirație.

Toate cele cinci pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în fiecare meci în parte, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Ai si Mega Cote

La meciurile din Liga 1 în oferta Betano beneficiezi de Mega Cote pe piața de pariere ”Rezultat final”. Mega Cotele îți oferă un câștig maxim, fiind special create de Betano cu gândul doar la profitul maxim al jucătorilor, cu 0% câștig pentru casa de pariuri.