FCSB – Rapid, ultimul derby al sezonului se joacă în Betano Master

Arena Națională va fi gazda derby-ului FCSB – Rapid, meci programat sâmbătă seara, de la 20:30, în etapa finală din playoff, în Liga 1. Un meci care nu mai are miza clasamentului pentru cele două formații și în care va conta doar duelul orgoliilor într-o rivalitate întinsă pe decenii. Partida dintre FCSB și Rapid se joacă și în noul Betano Master, campionatul predicțiilor din Liga 1. Intră în cursa pentru Marele Premiu, în valoare de 50.000 de lei, sau ocupă un loc în clasamentul cu premii totale de 500.000 Lei oferind câte un pronostic pentru fiecare meci din Liga 1.

Ce este Betano Master?

Betano Master este un nou joc gratuit și se află pe site-ul Betano. Te provoacă să oferi pronosticuri pe fiecare meci din Liga 1, cu scopul de a realiza cea mai lungă serie de predicții reușite. Poți alege un singur pronostic pentru fiecare meci.

Cum se joacă Betano Master pe Liga 1?

De exemplu, meciul FCSB – Rapid din Playoff va avea patru pronosticuri în Betano Master, dintre care poți alege doar unul singur, dintre cele care vor fi disponibile pe site-ul Betano în ziua meciului.

Una dintre predicții va fi Ambele echipe marchează: Da/Nu!

Selecția completă de pronosticuri va fi disponibilă în site și pe aplicația Betano în ziua meciului.

FCSB a ratat titlul în Liga 1 după înfrângerea 3-2 din deplasare cu Farul, meci în care echipa bucureșteană a condus cu 2-0 în minutul 18.

A fost prima înfrângere pentru FCSB după trei victorii la rând.

Rapid n-a mai câștigat de trei etapei în campionat, interval în care a încasat un 7-2 de la Farul în deplasare și a scos doar în punct în două meciuri pe teren propriu.

Giuleștenii au pierdut etapa precedentă 3-2 cu Universitatea Craiova, doar a treia înfrângere pe teren propriu în actualul sezon.

De la revenirea Rapidului în prima ligă au fost cinci meciuri directe cu FCSB. De fiecare dată echipa gazdă a obținut victoria. N-a fost înregistrat niciun egal în ultimele cinci confruntări.

Ambele echipe au marcat de fiecare dată când FCSB a fost gazda întâlnirii. Un amănunt de luat în seama în campionatul predicțiilor Betano Master.

Ultimele meciuri directe

Rapid – FCSB 1-0 (23 aprilie 2023)
FCSB – Rapid 3-1 (6 noiembrie 2022)
Rapid – FCSB 2-0 (24 iulie 2022)
FCSB – Rapid 3-1 (15 decembrie 2021)
Rapid – FCSB 1-0 (15 august 2021)

EXTRA: PROVOCĂRILE BETANO MASTER

Betano Master are trei tipuri de Provocări, bazate pe pronosticurile tale reușite.

Aceste Provocări sunt:

  • Serie de Predicții Corecte – obține 5 predicții corecte consecutive pentru a finaliza această provocare și pentru a câștiga 15 Surprize Gratuite fără rulaj!
  • Predicții Corecte – obține un total de 10 predicții corecte pentru a finaliza această provocare și pentru a câștiga 20 de Surprize Gratuite fără rulaj!
  • Serie de Predicții Greșite – obține 5 predicții greșite consecutive pentru a finaliza această provocare și pentru a câștiga 10 Surprize Gratuite fără rulaj!

Astfel, atunci când trimiți un pronostic nou, participi automat la toate Provocările active. Odată cu stabilirea pronosticului tău seria ta de pronosticuri corecte progresează, alături de Provocările tale.

Fiecare Provocare are o durată specifică.

După ce finalizezi o Provocare, vei primi recompensa acesteia în următoarele câteva ore. Revino cu regularitate, deoarece vor fi adăugate noi provocări pe toată durata competiției!

Finalul sezonului de Liga 1 se trăiește pe Betano cu Noul Master. Fii maestrul predicțiilor și distrează-te la Cote Maxime! Succes!

Nu uita de Asigurarea VAR la meciurile din Liga 1

VAR (Arbitrajul Video) beneficiază de o atenție sporită pe Betano, prin promoția numită „Asigurare VAR”.  Aceasta funcționează foarte simplu: dacă ai pariat pe golul unui anumit jucător din oferta Betano Oricând Marcator, iar reușita acestuia este anulată de VAR, atunci Asigurarea VAR de pe Betano îți plătește pariul drept câștigător.