FCSB caută victoria la Voluntari fără doi dintre oamenii de bază

În absența suspendaților Florinel Coman și Darius Olaru, eliminați etapa precedentă contra ultimei clasate FC Botoșani, echipa FCSB merge la Voluntari pentru a încerca să obțină cele trei puncte în epilogul etapei a 28-a, joi, de la 21:00. În aceeași zi se mai joacă Petrolul – Universitatea Craiova, meci cu implicații în lupta pentru playoff. Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singură cotă, după cum vom vedea în continuare.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

Două selecții, șase pariuri, un singur bilet cu Bet Builder

Din oferta Betano de joi, 29 februarie, am ales două meciuri de fotbal din Liga 1 și, cu Bet Builder activat la fiecare partidă în parte, am mizat pe un total de șase piețe de pariere, pe același bilet, pentru o cotă de peste 10!

Petrolul – Universitatea Craiova (18:30)

Total goluri – Sub 2.5 (cota 1.60)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.78)
Șansă dublă – 1X (cota 1.62)

Pentru Petrolul meciul cu Universitatea Craiova este unul de ”șase puncte” în economia luptei pentru un loc în playoff.

Găzarii sunt pe opt în clasament, în timp ce juveții ocupă locul patru, diferența dintre cele două echipe fiind de șapte puncte.

O singură victorie a obținut Petrolul în ultimele cinci etape.

Universitatea Craiova este neînvinsă în ultimele patru etape, interval în care a obținut două victorii și două remize. Ambele echipe au marcat în aceste ultime patru jocuri ale echipei din Bănie.

Petrolul s-a impus în meciul tur, cu 3-1, după ce Universitatea Craiova câștigase pe terenul echipei din Ploiești în ediția precedentă de campionat, cu 1-0.

Nu s-a înregistrat nicio remiză între Petrolul și Universitatea Craiova de la revenirea ”găzarilor” în prima ligă.

FC Voluntari – FCSB (21:00)

Rezultat final – FCSB (cota 1.87)
Total goluri – Sub 2.5 (cota 1.70)
Goluri prima repriză – Peste 0.5 (cota 1.50)

Ajunsă pe locul de baraj, echipa FC Voluntari n-a câștigat niciun meci din ultimele șapte consecutive împotriva celor de la FCSB.

În plus, au fost mai puțin de trei goluri marcate în fiecare dintre ultimele cinci meciuri ale echipei din Voluntari pe teren propriu.

FCSB este liderul autoritar al campionatului, cu zece puncte avans înaintea acestei etape față de principalele urmăritoare.

Doar două puncte a obținut FC Voluntari în ultimele cinci etape, în timp ce FCSB n-a pierdut niciun meci de la reluarea campionatului, adunând patru victorii și două remize.

FCSB n-a primit gol în cele două deplasări din 2024.

Ultimele cinci meciuri de acasă ale celor de la FC Voluntari au fost de sub 2.5 goluri.

Meciul din tur s-a încheiat la egalitate, scor 0-0. Un rezultat de Miza Înapoi pe Betano.

În ultimele trei meciuri cu Voluntari gazdă au fost două remize și o victorie pentru FCSB, 2-1 pe 12 februarie 2023.

Cota peste 20!

Astfel, cu Bet Builder activat la meciurile Petrolul – Universitatea Craiova și FC Voluntari – FCSB poți ajunge la o cotă cumulată de 23.80, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi 1.190,00 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele șase pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul dorit din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Cote mărite

Cotele Mărite sunt cote crescute cu aproximativ 8-10% față de normal, pentru a oferi câștiguri mai mari celor care mizează și câștigă. Cotele mărite sunt disponibile zilnic pe Betano pentru unele partide mai importante de fotbal, cum este cazul meciurilor din Liga 1, și sunt vizibile în partea de sus a paginii de meci, sub tabela de scor.

Ai și Mega Cote

Mega Cotele Betano sunt cote de pariuri sportive care se aplică doar la pariurile simple (victorie gazde 1, egalitate X, victorie oaspeți 2) plasate înainte de începutul unei partide. Mega Cotele sunt oferite de Betano pentru aproximativ trei meciuri de fotbal pe zi și oferă cele mai mari cote de pe piață. Ele îți oferă un câștig maxim, fiind special create de Betano cu gândul doar la profitul maxim al jucătorilor, cu 0% câștig pentru casa de pariuri. Le descoperi mai ușor în ofertă prin iconița MC din dreptul meciului selectat.