Farul și Universitatea Craiova n-au decât varianta victoriei pentru a continua visul european

Echipele Farul Constanța și Universitatea Craiova trag cortina peste etapa a 9-a din playoff, luni seara, de la ora 20:30. Un meci extrem de important pentru cele două formații în economia clasării pe un loc care să permită participarea în ediția viitoare a cupelor europene. Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singură cotă, după cum vom vedea în continuare.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

O selecție, șase pariuri, un singur bilet cu Bet Builder

Din oferta Betano de luni, 13 mai, am ales meciul Farul – Universitatea Craiova din Liga 1 (Playoff) și, cu Bet Builder activat din partea dreapta sus a ecranului, am mizat pe un total de șase piețe diferite de pariere, pe același bilet. Acum, pe Betano, cu Bet Builder activat cele mai jucate cote sunt în același loc.

Farul – Universitatea Craiova (20:30)

Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.75)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.62)
Șansă dublă – X2 (cota 1.65)
Farul cornere – Peste 4.5 (cota 1.80)
Ambele echipe să primească 2+ cartonașe – Da (cota 1.62)
Universitatea Craiova – Total ofsaiduri (cota 1.78)

După două înfrângeri consecutive fosta campioană Farul s-a îndepărtat de zona podiumului, fiind la cinci puncte în urma Universității Craiova, echipa de pe locul al treilea. Farul mai păstrează doar șanse teoretice să prindă locul trei care duce la barajul cu echipa din playout pentru al doilea loc acordat României în Conference League. Ar trebui să câștige ultimele două meciuri rămase, iar Universitatea Craiova să nu obțină niciun punct până la finalul sezonului.

Universitatea Craiova a obținut trei victorii în ultimele patru etapei și are nevoie de cele trei puncte pentru a ține pasul cu CFR Cluj, formație care a învins campioana FCSB în această rundă penultimă din playoff. În cazul oltenilor aceștia încă mai speră să încheie sezonul pe locul secund și să meargă în Conference League fără emoțiile unui baraj.

De la preluarea de către Costel Gâlcă echipa din Bănie a câștigat ambele meciuri disputate în deplasare, 3-1 cu Sepsi și 2-1 cu Rapid.

Farul a pierdut etapa precedentă surprinzător pe teren propriu cu Sepsi, scor 4-1, un rezultat pe care nici cei mai înfocați susținători ai covăsnenilor nu l-au anticipat.

Ultimele două meciuri directe au fost câștigate de Farul, ambele la Craiova cu scorul de 2-1. Farul s-a impus în ultimele trei meciuri de pe teren propriu contra Universității Craiova.

Ambele echipe au înscris în patru din ultimele cinci meciuri directe în campionat.

În ultimele cinci meciuri disputate de Farul au marcat ambele echipe.

Universitatea Craiova marchează mult pe finalul acestui sezon, având opt goluri înscrise în ultimele cinci meciuri.

Cota 18.00

Astfel, cu Bet Builder activat la meciul Farul – Universitatea Craiova poți ajunge la o cotă cumulată de 18.00, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 900,00 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciului. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele șase pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul dorit din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Cote mărite

Cotele Mărite sunt cote crescute cu aproximativ 8-10% față de normal, pentru a oferi câștiguri mai mari celor care mizează și câștigă. Cotele mărite sunt disponibile zilnic pe Betano pentru unele partide mai importante de fotbal, cum este cazul meciurilor din Liga 1, și sunt vizibile în partea de sus a paginii de meci, sub tabela de scor.

Ai și Mega Cote

Mega Cotele Betano sunt cote de pariuri sportive care se aplică doar la pariurile simple (victorie gazde 1, egalitate X, victorie oaspeți 2) plasate înainte de începutul unei partide. Mega Cotele sunt oferite de Betano pentru aproximativ trei meciuri de fotbal pe zi și oferă cele mai mari cote de pe piață. Ele îți oferă un câștig maxim, fiind special create de Betano cu gândul doar la profitul maxim al jucătorilor, cu 0% câștig pentru casa de pariuri. Le descoperi mai ușor în ofertă prin iconița MC din dreptul meciului selectat.