fulop exclusiv

EXCLUSIV: Am vorbit cu atacantul român care are cifre mai bune ca Ronaldo

Un atacant mare nu are nevoie de mult timp pentru a înscrie. În Liga Campionilor, Cristiano Ronaldo înscrie în acest sezon un gol la 60 minute. Un fotbalist din România are, însă, o medie și mai bună.

Lorand Fulop conduce detașat topul celor mai eficienți jucători din Liga 1 Betano, cu o medie de un gol la 59 minute! Citește mai jos ce spune jucătorul și cum îl caracterizează antrenorul lui!

Lorand Fulop a înscris de 3 ori în primele 5 etape, deși a fost titular într-un singur meci. A doua titularizare a fost cu ghinion: în meciul cu Universitatea Craiova, după un duel cu Gustavo în minutul 14, a ieșit accidentat. Ruptură de ligament încrucișat a fost verdictul medicilor, o accidentare gravă, ce urma să-l țină departe de teren peste jumătate de an.

Fulop a revenit deja la antrenamente, după doar trei luni. „Încă nu sunt 100%, voi intra în cantonament și în programul normal din ianuarie. Acum vreau doar să fiu sănătos, să pot să alerg, să pot să joc. Mă simt bine, m-am întors la antrenamente. Mă bucur că am trecut peste, pentru ca a fost o perioadă foarte grea. Eram într-un moment bun, dar sper că voi înscrie la fel și din primăvară!”, a spus Lorand Fulop în exclusivitate pentru blogul Betano.com.

Antrenorul lui FC Botoșani, Costel Enache, l-a caracterizat pe cel mai eficient atacant din Liga 1: „Are tot ce se cere poziției lui. Are sânge rece în fața porții, vede bine jocul, are tehnică foarte bună. E un băiat foarte serios, talentat, dispus la efort și disciplinat din toate punctele de vedere. E concurență mare pe postul lui, cred că și asta l-a ridicat. Are toate ingredientele pentru un viitor frumos, rămâne în gestiunea lui să își realizeze potențialul.”

Pentru FC Botoșani, ultimul meci al anului e la Astra Giurgiu, diseară la 20:00. Ai cotă de peste 1,90 pentru victoria gazdelor și peste 4,00 pentru oaspeți! Pariază pe Betano.com! 

Leave a Reply