Evenimetele începutului de săptămână la Betano

O zi mai puțin generoasă în meciuri, dar tot am pregătit pentru voi oferte de neratat.

Turris – U Cluj

Liga 2 ne oferă un meci echilibrat, între două echipe care vor să promoveze. Universitatea Cluj are o deplasare lungă, la Turnu Măgurele, pentru meciul cu Turris. Cele două echipe sunt la abia al doilea meci direct, singura dispută încheindu-se la egalitate, 1-1, tot la Turris acasă. Situația din clasament e una strânsă, acestea fiind despărțite de un singur punct, iar miza meciului e cu atât mai mare pentru păstrarea contactului cu primele locuri. Riscă vreuna dintre echipe sau ne bazăm pe un pronostic Pauză Sau Final Egal? Alege acest pronostic sau ce crezi tu că se va întâmpla, din oferta noastră completă.

English Open 2020

Azi a început English Open, un nou turneu de snooker care ne va ține în priză o săptămână întreagă. Campionul en-titre și proaspăt câștigător al European Masters 2020, Mark Selby, pornește ca favorit în primul sfert al tabloului. Pariază pe el sau pe oricare dintre preferații tăi.

Tenis – Turnee ATP

Mai multe turnee europene sunt în oferta Betano. Fie că e suprafață dură, fie că se joacă pe zgură, competițiile din Germania, Italia sau Rusia ne propun meciuri tari, cu jucători din Top 50 ATP. Wawrinka, Hurkacz sau Andujar se anunță favoriți în meciurile lor.

Leave a Reply