dinamo cfr cluj liga 1

Sparge Dinamo gheața cu CFR Cluj, după 8 ani?

Dinamo și CFR Cluj joacă astăzi de la ora 21:00 în playoff-ul din Liga 1. „Câinii” nu au mai câștigat pe teren propriu contra ardelenilor din anul 2009.

Betano a creat aproape 200 de tipuri de pariuri pentru acest meci și oferă cote cu Marjă 0% – cele care asigură profitul maxim pentru pariori.

Pariuri online pe meciul Dinamo – CFR Cluj (5 aprilie 2017, ora 21:00)

Mai exact, Dinamo nu i-a mai învins acasă pe clujeni de pe data de 23 august 2009. De atunci, în ultimii 8 ani, roș-albii au înregistrat în meciurile directe din „Groapă” un rezultat de eglitate și și  6 înfrângeri.

Cea mai recentă victorie a lui Dinamo contra „feroviarilor” a avut loc în deplasare, în aprilie 2013, un 1-0 la Cluj. De atunci au urmat 5 victorii ale Clujului și 3 egaluri.

În timp ce roș-albii sunt laa 10 puncte distanță de liderul Viitorul și tot ceea ce pot spera este o clasare pe podium, conform spuselor antrenorului Cosmin Contra, CFR-ul trage pentru titlu. Vasile Miriuță, tehniciaul clujean, a declarat înainte de meciul de astăzi că victorii în meciurile cu Dinamo și Viitorul duc echipa în lupta pentru campionat.

Însă, misiunea lui CFR nu va fi una ușoară. Dinamo a pierdut un singur meci pe teren propriu în ultimele șapte meciuri din Liga 1, în rest adunând patru victorii şi o remiză.

Cele două echipe s-au întâlnit de 42 de ori în Liga 1, de 18 ori s-au impus bucureştenii, de 16 ori clujenii, iar opt jocuri s-au încheiat la egalitate. Ca gazdă, Dinamo are 12 victorii din 21 de partide, două egaluri și 7 înfrângeri.
Echipe probabile:
Dinamo: Cerniauskas – Romera, Nedelcearu, M. Popescu,  St. Filip –  Nistor, Mahlangu –  Hanca, Bawab, Oliva –  Nemec
Nu vor juca: Brănescu, Penedo, L. Marić, Corbu, Bušuladžić
Incerți: Palić, Bumba
CFR: Mincă –  Tiago Lopes, Larie, Horj, Camora –  Filipe Nascimento, Gomelt –  C. Deac, Al. Păun, Nouvier –  Omrani
Fără absențe

Leave a Reply