lazio roma as roma italia serie a

Derby-ul Romei se vede pe Betano.com

Derbyul capitalei Italei se joacă duminică, dintre AS Roma și Lazio. Partida se poate vedea cu streaming live legal, pe internet, pe site-ul Betano.com.

Betano.com transmite cu imagini video în direct meciurile din La Liga (Spania), Serie A (Italia), Bundesliga (Germania) și Ligue 1 (Franța). Derbyul Romei de astăzi nu face excepție, iar de la ora 16:00 îl poți urmări în această pagină și poți paria LIVE privind în același timp desfășurarea partidei.

Bineînțeles, poți și paria și înainte de meci, având la dispoziție pe Betano aproape 200 de piețe, ceea ce înseamnă peste 1.000 de tipuri de pariuri. Îți oferim pentru această partidă importantă și cote cu Marjă 0%, cele garantează payout 100% și profit maxim pentru pariori pentru tipurile de pariuri 1, X sau 2.

În afară de derbyul Romei, astăzi se mai joacă în Serie A încă cinci partide, iar luni încă două. Pe toate le poți viziona live aici.

Ce se poate aștepta de la derbyul Romei?

Ar putea fi un meci cu 3 sau mai multe goluri, pe Betano.com cota pentru +2,5 goluri fiind de peste 1,60

Lazio se află pe locul al patrulea în Serie A. După 14 etape are 27 de goluri marcate și 14 primite. Din ultimele 14 partide din campionatul Italiei are 12 victorii, ceea ce spune multe despre forma bună pe care o traversează.

AS Roma merge și mai bine, se află pe locul al doilea, a adunat 33 de goluri marcate  și 16 primite. Așadar, avem față în față două echipe cu poftă de gol, de aceea un pariu cu peste 2,5 goluri are sens.

Interesant ar putea fi și un pariu de tipul „Rezultat meci & Peste/Sub” aflat pe site-ul Betano, cu alegerea „2 & Peste 2,5” (adică victorie Roma și 3 sau mai multe goluri în meci), cu cota de 3,60.

Leave a Reply