derby madrid streaming

Derby-ul Madridului, live pe Betano TV

Sâmbătă, în Primera Division, are loc unul dintre cele mai interesante meciuri ale etapei, Real Madrid – Atletico Madrid, derby-ul capitalei Spaniei.

Pariuri live pe meciul Real Madrid – Atletico Madrid din Primera Division (8 aprilie 2017, ora 17:15)

Atletico este ultima echipă din La Liga care a reușit să câștige în fieful lui Real, pe stadionul Santiago Bernabeu. „Roș-albii” merg excelent în ultima perioadă și au adunat cinci victorii consecutive în campionat, primind doar un singur gol! Elevii lui Diego Simeone au reușit să deschidă mereu scorul în ultimele trei partide jucate la Real, iar Betano.com oferă o cotă excelentă de 3,50 pentru ca tot ei să marcheze primii în meciul de sâmbătă.

Derby-ul Madridului nu poate fi ratat, iar el poate fi vizionat cu streaming live pe Betano TV, alături de toate meciurile din Primera Division, Serie A, Bundesliga și Ligue 1!

Vezi fotbal cu streaming live din Primera Division

Real Madrid, 51 de meciuri cu gol!

Nu este de mirare că specialiștii se așteaptă ca Real să nu aibă deloc o partidă ușoară, iar pe teren lucrurile să aibă prestigiul unui adevărat mare derby.

Elevii lui Zinedine Zidane nu sunt, însă, mai prejos față de Atletico, dacă privim cifrele lor din ultima perioadă. „Albii” au adunat o serie de 51 de partide la rând în care au marcat și au, la fel ca Atleti, cinci victorii consecutive în Primera Division.

Real nu a mai pierdut pe teren propriu de 14 luni, în La Liga! Cota lor la victorie este pe Betano.com de peste 1,70, iar cea a oaspeților de 4,50.

Vizionează pe Youtube reclama Betano la pariuri sportive online

Zidul lui Simeone

Atacul condus de Cristiano Ronaldo va da piept cu temutul zid defensiv al lui Diego Simeone, tehnicianul lui Atletico. În două dintre ultimele meciuri directe jucate pe Bernabeu, Atletico a plecat fără a primi gol de la Real. Betano.com oferă cota de 2,05 pentru ca doar o echipă să înscrie sâmbătă.

De altfel, Simeone se poate lăuda cu cea mai bună apărare din campionat, doar 23 de goluri primite în 30 de meciuri – la egalitate cu Villarreal.

Leave a Reply