Debut pentru CFR Cluj în noua Conference League! Ce spun cotele Betano despre șansele “feroviarilor”

Cupele Europene au început în fortă pe Betano cu bilete verzi care să îți transforme pasiunea pentru fotbal în câștiguri pe măsura așteptărilor! Fără Șumudică, dar cu Dan Petrescu pe bancă, CFR Cluj și-a respectat blazonul și a rămas din nou singura echipă din România prezentă în grupele Cupelor Europene. Chiar dacă au ratat calificarea atât în Liga Campionilor, cât și în Europa League, competiție în care a fost prezentă în ultimii 2 ani, prezența în turul III al Ligii Campionilor, i-a asigurat echipei din Gruia un loc în grupele ediției inaugurale a Conference League. 

 

Debuturile din Liga Campionilor și Europa League, un succes pentru CFR

În sezonul 2008-2009, CFR Cluj își făcea debutul în grupele Ligii Campionilor, din postura de campioană a României. Sub comanda italianului Maurizio Trombetta, alb-vișinii au jucat în prima etapă pe Olimpico împotriva Romei lui De Rossi, Panucci sau Vucinic. Culio reușea o dublă de senzație în urma căreia CFR lua toate punctele puse în joc și obținea astfel una dintre cele mai surprinzătoare victorii ale unei echipe din România în Cupele Europene. La final, dintr-o grupă cu Chelsea, AS Roma și Bordeaux, CFR a reușit să obțină doar 4 puncte.

Un sezon mai târziu, la debutul în Europa League, clujenii au făcut parte dintr-o grupă cu FC Copenhaga, PSV Eindhoven și Sparta Praga. Aceștia reușeau, și de această dată, să câștige primul meci, scor 2-0 în Gruia, împotriva danezilor de la FC Copenhaga. Parcursul ulterior din grupă a fost însă unul dureros pentru feroviari, aceștia fiind învinși în toate meciurile care au urmat. 

Mai mult decât atât, clujenii au câștigat de fiecare dată primul meci din faza grupelor în Cupele Europene. FC Basel, Braga, Lazio și CSKA Sofia sunt formațiile învinse de-a lungul timpului de multipla campioană a României în grupele Ligii Campionilor sau Europa League. 

 

Nu mai puțin de 29 de meciuri se vor disputa joi în grupele Europa League și Conference League! Pe site și pe aplicația Betano, ai ofertă completă de pariere pentru fiecare meci – poți miza pe speciale jucători și echipe, total cartonașe, linii marcatori sau lovește bara în meci. În plus, dacă pronosticul tău nu este în ofertă, poți oricând să folosești funcția “Cere un pariu”.

 

CFR merge la Jablonec pentru debutul în Conference League

Formația lui Dan Petrescu face parte din grupa D a noii competiții europene, cu FK Jablonec (Cehia), Randers (Danemarca) și AZ Alkmaar (Olanda). Formațiile cu care CFR va lupta pentru calfiicarea în primăvară par mai degrabă abordabile, cel puțin la prima vedere. Feroviarii pleacă cu șansa a doua la câștigarea grupei.

Alkmaar, favorita cotelor Betano să câștige grupa

  • AZ Alkmaar – 1.40
  • CFR Cluj – 4.75
  • FK Jablonec – 7.50
  • Randers FC – 10.00

Adversara de joi a feroviarilor este FK Jablonec, echipă ce a terminat pe locul 3 stagiunea trecută din campionatul Cehiei. Trupa pregătită de tehnicianul Petr Rada, a fost eliminată din preliminariile Europa League de Celtic Glasgow, fiind trimisă în play-off-ul Conference League unde a trecut lejer de slovacii de la Zilina, scor general 8-1. Cehii nu au mai pierdut un meci pe teren propriu din luna februarie și au marcat de fiecare dată când au jucat în fața propriilor suporteri.

De cealaltă parte, campioana României vine după prima înfrângere din campionat din acest sezon, ardelenii capitulând la Botoșani în etapa a 8-a, după un parcurs fără greșeală în primele 7 runde. Chiar dacă feroviarii sunt ușor favoriți în fața celor de la Jablonec, Dan Petrescu și ai lui nu vor avea o misiune tocmai ușoară, echipa confruntându-se cu mari probleme de lot înaintea partidei din Cehia. Jonathan Rodriguez, Gabriel Debeljuh, Denis Alibec sau Runar Sigurjonsson sunt printre cei mai importanți absenți ai formației din Gruia.

Așadar, pe ardeleni îi așteaptă un meci ce poate fi complicat, având în vedere bilanțul de invincibilitate al cehilor de pe teren propriu, dar și absențele importante din lotul pe care Dan Petrescu îl are la dispoziție pot cântări decisiv în ecuația partidei. 

 

STATISTICI ÎNAINTEA PARTIDEI

  • CFR Cluj a marcat 24 de goluri în toate competițiile în acest sezon.
  • Jablonec are un bilanț foarte bun acasă în acest sezon, marcând în fiecare partidă minim un gol, iar cel mai bun rezultat a fost victoria cu 5-1 împotriva celor de la Zilina.
    •  Ambele echipe marchează: 1.88
  • CFR Cluj a marcat exact 2 goluri de fiecare dată în primul meci din grupele Cupelor Europene
    • CFR Cluj marchează peste 1.5 goluri: 2.55
    • CFR Cluj marchează exact 2 goluri: 3.90 

 

Spectacolul și emoțiile Cupelor Europene au revenit! Trăiește meciurile din Europa la Cote Maxime pe Betano cu Misiuni, oferte zilnice, BetCombo (LIVE și pre-meci), Streaming LIVE, CashOut 100% (înainte de meci) și Cote cu Marjă 0% pentru toate partidele din cele 3 competiții continentale! Deschide-ți cont acum și distrează-te responsabil pe cea mai bună platformă de pariuri online din lume!