PAOK - Olympiakos

Dacă e duminică, să fie fotbal

Weekendul prelungit continuă cu alte partide interesante. Rând pe rând, campionatele își reiau fluxul competițional, iar asta ne oferă numeroase opțiuni de a paria. Duelurile tari de astăzi vin din Grecia, Cehia, Polonia, Germania, Belarus, Danemarca și multe alte campionate, dar cine le poate ține numărul? Noi am extras cele mai interesante meciuri ale zilei, dar tu ești liber să alegi din oferta uriașă de pariuri din grila Betano.

 

1. PAOK – Olympiakos 

Capul de afiș al zilei este evident duelul dintre ocupantele primelor două locuri din campionatul Greciei, PAOK și Olympiakos. Acestea se întâlnesc în prima etapă a play-off-ului, distanța dintre ele fiind de 14 puncte. Liderii de la Olympiakos sunt în formă înainte de deplasarea de pe Toumba, fiind neinvinși în Super League, cu un record de 20 de victorii și 6 remize, dar și cu 0 goluri primite în ultimele 4 victorii din ligă. Roș-albii i-au furat campionei en-titre 4 din cele 6 puncte posibile în sezonul regulat, care a câștigat duelul din Cupă, scor 3-2, îndulcind amarul depunctării în ligă.

Cote Betano 1×2: 2.75 – 3.35 – 2.65

2. Slavia Praga – Viktoria Plzeň

Slavia Praga, echipă la care evoluează și Nicolae Stanciu, are șansa de a  pune capăt luptei la titlu și să se distanțeze la 11 puncte față de ocupanta locului secund din Cehia, adversara de astăzi, Viktoria Plzeň. Gazdele de la Slavia nu au pierdut niciun meci acasă în acest sezon din prima ligă a Cehiei, înregistrând 12 succese și un rezultat de egalitate. Plzeň a pierdut 5 din ultimele 7 înfruntări directe cu Slavia Praga și are nevoie disperată de o victorie pentru a mai spera la titlul de campioană.

Meciul este LIVE Stream pe site-ul și aplicația Betano!

Cote Betano 1×2: 2.10 – 3.25 – 3.60

3. Wisła Cracovia – Legia Varșovia

Liderii din Ekstraklasa, Legia Varșovia, se deplasează pe terenul celor de la Wisła Cracovia, partidă din care fanii oaspeților nu se așteaptă la mai puțin de trei puncte. Legia are un record bun împotriva echipei antrenate de Artur Showronek, câștigând trei din ultimele șase întâlniri directe, ultima partidă directă înregistrând un neverosimil 7-0 pentru echipa din capitala Poloniei. Gazdele sunt cu moralul la pământ după înfrângerea cu 4-0 la Piast Gliwice, dar au primit doar 11 goluri acasă în acest sezon.

Meciul este LIVE Stream pe site-ul și aplicația Betano!

Cote Betano 1×2: 6.60 – 4.50 – 1.47

4. Augsburg – FC Köln

FC Köln nu a câştigat niciodată la Augsburg în Bundesliga, iar deplasarea de astăzi vine după o serie de cinci meciuri consecutive fără victorie în Bundesliga. Dincolo, Augsburg are o singură victorie în ultimele nouă meciuri de campionat, aflându-se la 3 puncte de locul de baraj și la 6 de primul loc retrogradabil. Echipa antrenată de Markus Gisdol nu are niciun rezultat de egalitate în ultimele 10 partide jucate în deplasare, iar cum golgheterul echipei, Jhon Cordoba (12 goluri), este incert, speranțele “Țapilor” se vor îndrepta către francezul Anthony Modeste.

Meciul este LIVE Stream pe site-ul și aplicația Betano!

Cote Betano 1×2: 2.85 – 3.55 – 2.45

5. Nordsjaelland – Midtjylland

Liderii Midtjylland vin după un duș rece suferit weekendul trecut pe teren propriu, scor 0-1, împotriva celor de la Horsens; a treia înfrângere în 26 de partide disputate în campionat. Lupii au un bilanț pozitiv în deplasările din acest sezon, câștigând 11 din cele 12 dintre aceste, excepție făcând o remiză fără goluri obținută pe terenul celor de la Copenhaga. Eliminând eșecul de etapa trecută, Midtjylland au câștigat precedentele patru partide la zero. Gazdele au o serie de 11 meciuri fără victorie în meciurile directe, ultima lor victorie datând din martie 2017, un 2-1 pe terenul oaspeților de astăzi.

Meciul este LIVE Stream pe site-ul și aplicația Betano!

Cote Betano 1×2: 3.45 – 3.80 – 2.02

 

Toate meciurile zilei sunt incluse în oferta Betano! Te-ai hotărât asupra pronosticurilor de astăzi?

Leave a Reply