START în playoff-ul Cupei României Betano! UTA Arad, Rapid, Petrolul sau Hermannstadt intră în lupta pentru grupe

Noul format al Cupei României Betano începe să-și arate fața începând cu faza playoff-ului! 8 echipe din Liga 1 se vor lupta în următoarele 3 zile pentru un loc în noua fază a grupelor. 

 

Fă-ți acum un cont pe Betano și câștigă instant o Surpriză fără rulaj dedicată spectacolului din competiția tuturor. Mai mult, dacă participi la Misiunea Cupei României, primești 100% banii înapoi pentru primul bilet dacă nu este ziua ta norocoasă. 

 

Cine va produce surprizele? 

Specificul competiției este reprezentat cu siguranță de ambiția echipelor din eșaloanele inferioare pentru a ajunge cât mai departe în lupta cu formațiile de pe prima scenă fotbalistică. 

În trecutul nu foarte neîndepărtat, echipe precum Hermannstadt, Csikszereda sau Sănătatea Cluj reușeau rezultate istorice în Cupa României, eliminând formații precum FCSB, Dinamo sau Viitorul Constanța. 

CSM Reșița, echipa care a lansat fotbaliști precum Cristi Chivu sau Dorinel Munteanu, fostă câștigătoare a Cupei în anul 1954, poate oferi primul șoc al acestei stagiuni în Cupa României. 

Rosso-Nerri o vor întâlni mâine, pe teren propriu, pe CS Mioveni, formație ce ocupă penultimul loc în Liga 1. 

Pentru că Betano pariază pe Cupa României și pe acțiunea oferită de echipele din planul secund al fotbalului în această competiție, îți prezentăm în continuare cum ar putea arăta un bilet BetBuilder pentru duelul dintre CSM Reșița și CS Mioveni:

 

  • CSM Reșița se califică – 2.70
  • Peste 2.5 Goluri – 1.75
  • Egal la pauză – 2.22

COTĂ TOTALĂ – 13.50

 

Surpriza noii stagiuni din liga secundă, CSC 1559 Șelimbăr, ocupă locul al 3-lea în acest moment, cu o singură înfrângere în 7 runde. Sibienii o vor primi pe teren propriu pe Petrolul Ploiești, formație ce are nu mai puțin de 3 Cupe ale României în palmares. După un început bun de sezon în prima ligă, prahovenii traversează o scădere de formă și vin după 2 înfrângeri consecutive, astfel că partida cu Șelimbăr nu va fi la îndemâna acestora. 

Găsești mai jos un alt exemplu de strategie BetBuilder pentru partida care se va disputa miercuri de la ora 18:45:

 

  • Șelimbăr va marca cel puțin un gol – 1.57
  • Șansă dublă 1X – 1.78
  • Peste 1.5 Goluri în repriza secundă – 2.47

COTĂ TOTALĂ – 4.75

 

Cum arată tabloul celor mai interesante partide din playoff?

Echipele din Liga 1 sunt favorite la prima vedere pentru a merge la braț în faza grupelor, excepție făcând codașa primei divizii, Chindia Târgoviște care pleacă cu șansa a doua împotriva celor de la CSA Steaua. 

Așa arată calendarul celor mai anticipate dueluri din playoff:

  • CSA Steaua – Chindia Târgoviște, marți de la 18:45
  • Forestea Suceava – UTA Arad, miercuri de la 16:00
  • Jiul Petroșani – Oțelul Galați, miercuri de la 16:00
  • CS Afumați – Rapid, miercuri de 21:30
  • FC Brașov – AFC Hermannstadt, joi de la 16:00
  • ACS Viitorul Tg.Jiu – Dinamo, joi de la 21:30

 

Pariază și tu pe Betano și pe Cupa României în noua stagiune ce se anunță a fi una dintre cele mai interesante din istoria recentă. Un nou format, mai multe meciuri, mai mult spectacol!