Cum să combini mai multe pariuri din Liga Campionilor, pe același bilet, pentru o cotă de 87!

Pe Betano, cu opțiunea de pariere Bet Builder, pot fi combinate mai multe piețe de pariere pentru o singură cotă, pe același bilet. Spre exemplu, în oferta de miercuri, 12 iulie, am ales patru meciuri din primul tur preliminar al Ligii Campionilor, iar cu Bet Builder activat la fiecare partidă în parte am obținut o cotă de peste 87.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum șapte, sau din mai multe meciuri cum avem mai jos, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor.

Cum aplicăm Bet Builder pe meciurile de mai jos

Pentru cele patru partide selectate din oferta de miercuri, 12 iulie, am pariat pe câte două piețe diferite din fiecare meci, pe același bilet, pentru cota 87.31. Iată mai jos pariurile alese:

Astana – Dinamo Tbilisi (miercuri, 17:00)
Rezultat final – Astana (cota 1.85)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.78)

Astana are procentaj de sută la sută în ultimele șapte meciuri disputate pe teren propriu. O singură înfrângere a suferit echipa din Kazahstan în ultimele 16 meciuri disputate în toate competițiile. Dinamo Tbilisi a pirdut toate cele cinci meciuri disputate în Liga Campionilor.

HJK Helsinki – Larne (miercuri, 19:00)
Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.70)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.60)

Campioana Finlandei a piedut doar două din ultimele 13 meciuri disputate pe teren propriu în Liga Campionilor. De cealaltă parte, Larne din Irlanda de Nord are un singur succes european în deplasare, și a marcat doar două goluri în patru meciuri disputate pe teren străin. Pentru Larne meciul de la Helsinki marchează debutul în Liga Campionilor.

Hacken – The New Saints (miercuri, 20:00)
Rezultat prima repriză – Hacken (cota 1.47)
Pauză/Final – 1/1 (cota 1.50)

Echipa galeză The New Saints a pierdut patru din ultimele cinci meciuri disputate în deplasare, în Liga Campionilor, fără să marcheze vreun gol. Hacken, campioana Suediei în premieră sezonul trecut, s-a impus în șase din cele opt meciuri disputate pe teren propriu în actualul sezon intern. Pe teren propriu, Hacken are o medie de trei goluri pe meci în actualul sezon competițional.

Slovan Bratislava – Swift Hesperange (miercuri, 21:30)
Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.60)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.65)

În ultimele trei sezoane Slovan Bratislava a evoluat de fiecare dată în grupele cupelor europene. Swift Hesperange a scris istorie în Luxemburg prin obținerea primului titlu național. Campioana Slovaciei a bătut tot în amicale, inclusiv două echipe din România, pe U Cluj (3-0) și Rapid București (4-1).

Cota 87

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la cele patru meciuri de mai sus programate pe 12 iulie în primul tur preliminar din Liga Campionilor poți ajunge la o cotă cumulată de 87.31, iar cu o miză de 50 lei câștigul poate fi de 4.365,90 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter informativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria inspirație.

Toate cele opt pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în fiecare meci în parte, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Nu uita de xGoals, noile statistici de Live Betting oferite de Betano

Experiența de pariere live este dusă mai departe, pe Betano, grație statisticilor xGoals.

xGoals analizează în timp real calitatea oportunităților fiecărei echipe dintr-un meci live și calculează pentru tine numărul așteptat de goluri posibile. Rezultă o valoare Xg, care indică posibilitatea ca una sau alta dintre echipe să marcheze în perioada următoare a jocului.

Astfel, poți ști la ce să te aștepți și poți miza în consecință, mai informat și cu mai multe șanse de câștig. Valorile xGoals sunt informative și nu garantează pariuri câștigătoare.

xGoals este disponibil doar pentru unele partide de fotbal și se găsește sub tabela de marcaj a paginii live.