Cotele pentru transferul lui Ianis Hagi. La ce echipă va ajunge?

Betano, Sponsor Global Oficial al UEFA Europa League și UEFA Conference League, oferă până pe 13 septembrie mai multe cote atractive pentru posibilul transfer al lui Ianis Hagi la o altă echipă sau pentru rămânerea acestuia la clubul unde este legitimat în prezent.

Internaționalul român Ianis Hagi se află într-o situație delicată la echipa de club, Rangers FC din Scoția, și ar putea face obiectul unui mutări spectaculoase în perioada rămasă din fereastra de transferuri a acestei veri.

Aflat încă sub contract cu Rangers până la 31 mai 2026, Ianis Hagi nu mai face parte din planurile antrenorului pentru sezonul în curs, fiind trimis să se antreneze singur sau cu echipa a doua. O situație delicată pentru un internațional aflat la vârsta marii performanțe, iar perioada următoare devine decisivă în ceea ce privește viitorul carierei lui Ianis Hagi.

FCSB, Rapid și Farul pentru repatriere

O mutare a lui Ianis Hagi la un alt club este iminentă în acest moment, iar ofertele nu sunt nici ele puține. Betano o plasează în fruntea listei favoritelor pentru semnătura lui Ianis pe FCSB, mai ales după ce campioana României a reușit calificarea în faza principală a Europa League. Cotele pentru transferul lui Ianis Hagi sunt disponibile zilnic pe site-ul Betano între orele 10:00 și 23:59.

Participarea în noul format, cu opt meciuri asigurate și o vizibilitate pe măsură la nivel european, reprezintă un avantaj pentru FCSB în tentativa de a-l repatria pe Ianis Hagi. FCSB nu este însă prima echipă din campionatul României care s-a interesat de Ianis Hagi, Rapid ajungând chiar la un acord cu omologii de la Rangers, doar că jucătorul are ultimul cuvânt în acest caz.

Gheorghe Hagi, tatăl jucătorului, a declarat în repetate rânduri că Ianis va evolua în România doar pentru Farul, dar în acest moment este puțin probabil ca tânărul jucător să revină acasă. Ar fi pentru a doua oară când Ianis Hagi ar face pasul înapoi în carieră, după ce mutarea la Fiorentina n-a funcționat.

Pe urmele tatălui în Turcia

O altă posibilă destinație pentru Ianis ar putea fi Turcia, mai ales dacă este să ținem cont doar de rezonanța numelui Hagi în fotbalul din această țară. În plus, Ianis este născut la Istanbul și o trecere la una dintre forțele metropolei care se întinde de o parte și de alta a Bosforului n-ar surprinde pe nimeni. Galatasaray, club la care Gheorghe Hagi a scris istorie, și Fenerbahce, unde pe bancă se află Jose Mourinho, se află printre posibilele destinații pentru Ianis. O altă echipă care s-a interesat de Ianis este Trabzonspor, însă fosta campioană a Turciei a ratat in extremis calificarea în faza principală din Conference League devenind astfel o destinație prea puțin atractivă din perspectiva unei participări în cupele europene.

Atracția fotbalului saudit

Campionatul Arabiei Saudite a devenit în ultimii ani un loc unde au aterizat nume mari din fotbalul mondial, precum Cristiano Ronaldo, Karim Benzema sau Neymar, și până la jucători români cum ar fi Andrei Burcă, Nicolae Stanciu, Ciprian Tătărușanu, Florin Niță sau Alexandru Crețu.

Astfel, o posibilă trecere a lui Ianis Hagi la una dintre echipele din Saudi Pro League n-ar trebui să surprindă pe nimeni în acest moment delicat din cariera internaționalului român.

Ianis Hagi, cifrele carierei

Rangers – 99 meciuri (16 goluri, 12 pase decisive)

Viitorul – 92 meciuri (24 goluri, 14 pase decisive)

Alaves – 26 meciuri (2 goluri, 2 pase decisive)

Genk – 19 meciuri (3 goluri, 4 pase decisive)

Fiorentina – 2 meciuri (0 goluri, 0 pase decisive)

Naționala României – 39 meciuri (5 goluri)