liga campionilor cote marja 0

Meciurile de astăzi din Liga Campionilor, cote Marjă 0% pe Betano

Betano a creat pentru meciurile de astăzi din Liga Campionilor celebrele sale cote Marjă 0%, prin care se oferă profit maxim pentru pariori.

Astăzi se joacă ultimele două meciuri din optimile de finală (prima manșă) ale Champions League,  FC Porto – Juventus și Sevilla – Leicester City.

Porto are cota de 3,46  pentru victorie diseară, Juventus 2,48, egalul 3,20. Vezi aici toate cotele de la Porto – Juventus.

La Sevilla – Leicester, spaniolii sunt favoriți cu cota de 1,38, iar campionii Angliei au peste 10,00 la victorie. Egalul a primit pe Betano o cotă de peste 5,30. Vezi aici toate cotele de la Sevilla – Leicester.

Ambele partide au peste 210 de tipuri de pariuri, iar Betano a afișat deja cotele și pentru returul optimilor de finală. Vezi aici toate cotele  partidelor din Champion League.

Ce este Marja 0%?

Marja 0% elimină complet profitul casei de pariuri și oferă cele mai mari cote posibile către parior. De reținut că Marja 0% a Betano.com se aplică doar clasicelor variante de pariere pe victorie, egal sau înfrângere (1, X sau 2). Însă, în general partidele cu cote Marjă 0% au mai multe (variate) opțiuni și tipuri de pariuri diponibile.

Betano oferă zilnic evenimente cu Marjă 0%, acestea fiind promovate pe prima pagină a site-ului.

Citește aici mai multe detalii despre Marja 0%

Leave a Reply