Sepsi - FCSB

Cote maxime pentru finala Cupei pe Betano

A sosit timpul pentru bătălia finală! Sepsi Sfântu Gheorghe și FCSB se întâlnesc în ultimul act al Cupei cu trofeul pe masă! Finala se vede pe Betano cu Streaming Live și se trăiește la maxim cu Bet Combo, Cash Out și cote cu marjă 0%!

 

FCSB se prezintă în finala Cupei după o înfrângere suferită în ultimul meci de campionat, 1-2 cu Universitatea Craiova, dar și după o săptămână și jumătate de pauză datorată amânării derby-ului din play-off cu CFR Cluj. Dincolo, Sepsi a remizat, scor 2-2, cu Hermannstadt, în ultima etapă disputată în play-out și se află la 5 puncte deasupra locului de baraj ocupat de Politehnica Iași.

 

Drumul spre Finală

Covăsnenii și-au început sezonul în șaisprezecimi cu o victorie, scor 4-1, contra Ripensiei Timișoara, echipă aflată în eșalonul secund. În optimi Astra nu a rezistat în fața trupei din Sfântu Gheorghe și a cedat cu 4-2, iar în sferturi Petrolul Ploiești s-a declarat și ea învinsă de Sepsi, scor 1-0. În semifinalele Cupei, Leo Grozavu și jucătorii săi nu au avut emoții în “dubla” disputată împotriva Politehnicii Iași, trecând cu un neverosimil scor de 8-1 la general.

 

Drumul FCSB-ului spre finala Cupei a început cu o victorie, scor 2-0, contra divizionarei secunde, Metaloglobus și a continuat cu disputa contra Universității Cluj din optimi, câștigată de “roș-albaștrii” cu 1-0 prin golul marcat de fostul atacant al bucureștenilor, Ioan Hora. Echipa pregătită la acea vreme de Bogdan Vintilă a câștigat și duelul de primă ligă din sferturi contra celor de la Hermannstadt, scor 2-1. În penultimul act, FCSB a câștigat dubla manșă din “Derby de România”, 4-0 la general contra celor de la Dinamo.

 

Sepsi, adversar facil pentru FCSB și Florinel Coman

Sepsi Sf. Gheorghe nu este un adversar de temut pentru vicecampioana României. În cele 8 partide disputate între cele două echipe, FCSB s-a impus în 6, Sepsi o dată, în timp ce partida din turul sezonului regular s-a încheiat la egalitate, scor 0-0.

Meciurile contra covăsnenilor îi priesc din plin atacantului trupei “roș-albastre”, Florinel Coman, acesta însumând nu mai puțin de 5 goluri și 4 pase de gol în partidele directe, fiind echipa contra căreia a înscris de cele mai multe ori.

 

Peste 100 de pariuri pe jucători disponibile pe Betano înaintea finalei! COTA 8 ca Florinel Coman să marcheze și să ofere un assist diseară!

 

Finala premierelor

Indiferent de rezultatul de pe tabelă, ultimul act din acest an al Cupei va stabili o premieră: fie Sepsi OSK poate câștiga pentru prima dată un trofeu în cei nouă ani de existență a clubului, fie proaspătul antrenor al grupării roș-albastre, Anton Petrea, va cuceri primul trofeu chiar la debutul său în cariera de antrenor principal.

 

Pariază și distrează-te pe Betano, unde găsești o ofertă completă pe fotbal: peste 1,400 de pariuri pe fiecare meci, speciale, live, Cash Out și BetCombo, Misiuni cu premii speciale în fiecare weekend, precum și Streaming Live pe site-ul și aplicația Betano.

Leave a Reply