bayern conte pariuri

Cote mărite pe Serie A, Primera Division, Bundesliga și Cupa Angliei

Sâmbătă se joacă mai multe partide în Serie A, Primera Division și Bundesliga. Toate se pot viziona cu streaming live pe Betano TV, iar pe Betano este și un pariu cu cote mărite pentru aceste campionate.

Betano oferă un pariu cu cote mărite, sâmbătă. Astfel, se poate miza dacă Bayern Munchen, Chelsea, Sevilla și Lazio Roma vor câștiga toate. Cota pentru acest pariu este de 5,40.

Despre meciurile de Cupa Angliei de astăzi am scris aici, inclusiv despre misiunea ușoară pe care pare să o aibă Chelsea.

Lazio pare să aibă o misiune ușoară pe terenul lui Empoli, o echipă codașă în Serie A. „Biancoceleștii” au câștigat trei din ultimele patru partide contra lui Empoli, în toate aceste victorii neprimind gol. Numai că ultimul meci direct a fost pierdut. Empoli a marcat doar 14 goluri în acest sezon, mai puțin decât orice altă echipă din principalele 5 campionate de fotbal ele Europei. Pariază aici pe acest meci și vezi Serie A cu streaming live.

În Bundesliga, Bayern este lider și va face o deplasare astăzi pe terenul celor de la Herta (locul 6). Gazdele au câștigat doar un singur meci din ultimele 26 contra lui Bayern, ultima în anul 2009. Hertha a adunat o serie de 11 meciuri pierdute la rând contra lui Bayern, cea mai lungă pe care o are contra oricărei alte echipe din Bundesliga. Bayern are diseară o cotă de 1,44 pentru victorie. Pariază aici și vezi Bundesliga cu streaming live.

În Primera Division, sâmbătă se joacă 4 partide, iar pe teren va fi și Real Madrid. „Albii” o întâlnesc pe Espanyol pe propriul teren, acolo unde nu au mai pierdut în fața acestei echipe din 1996 (de 20 de meciuri consecutive). În ceea ce o privește pe FC Sevilla, primește vizita lui Eibar. Gruparea andaluză a pierdut doar un meci din ultimele 8, iar în fața lui Eibar niciodată în ultimele 5 partide. Toate meciurile prin Primera sunt live pe Betano TV, iar aici se poate și paria pe ele.

Leave a Reply