Încă o săptămână cu fotbal total în Liga Campionilor! Cote Mărite, BetCombo și sute de tipuri de pariuri pe Betano

Meciurile tur ale optimilor de finală se vor termina o dată cu cele 4 partide de marți și miercuri. Chelsea, Juventus, Manchester United sau Ajax vor da lupta grele pentru un loc în cele mai bune 8 echipe de pe continent. Betano te așteaptă ca deobicei cu ofertă completă de pariere, Cote cu Marjă 0%, Avans de 2 Goluri și o EuroMisiune pregătită pentru toți iubitorii fotbalului! 

 

MECI DE FOC ÎNTRE CAMPIOANA FRANȚEI ȘI DEȚINĂTOAREA LIGII

Chelsea, deținătoarea trofeului Ligii Campionilor va întâlni campioana Franței, Lille. Prima partidă se va disputa în această seară pe arena Stamford Bridge din Londra. 

Francezii au început ezitant grupa din care au mai făcut parte Wolfsburg, Sevilla și Salzburg, iar după 3 runde aceștia nu adunaseră decât 2 puncte. Oamenii lui Jocelyn Gourvennec și-au găsit în cele din urmă ritmul, reușind o victorie importantă în meciul 4, pe terenul Sevillei. 

Lille a construit mai apoi un parcurs perfect pe acel succes, câștigând tot și trecând astfel în optimi pentru a 2-a oară în istoria clubului. În plus, dacă francezii vor reuși calificarea în sferturi, va fi o premieră istorică pentru clubul din Hexagon.

De partea cealaltă, formația londoneză a avut un parcurs convingător în faza grupelor, primind doar 4 goluri și înregistrând o singură înfrângere, 1-0 pe terenul lui Juventus. Pe teren propriu, formația lui Tomas Tuchel a fost de netrecut și s-a impus în toate cele 3 meciuri, înscriind chiar de câte 4 ori lui Malmo și a lui Juventus. 

Londonezii s-au impus în precedentele 2 partide directe jucate împotriva lui Lille, 2-1 și 1-2 în sezonul 2019-2020 al grupelor Ligii, și chiar dacă forma de moment nu este neapărat strălucită, echipa cu 4 trofee europene obținute în ultimii 11 ani este favorită certă pentru a trece mai departe. 

 

Cele 3 competiții europene aduc o nouă săptămână de fotbal total! Atletico Madrid – Manchester United, Benfica – Ajax, Napoli – Barcelona sau Rangers – Dortmund se numără printre cele 20 de dueluri care îți pot aduce o Surpriză fără rulaj! Îndeplinește condițiile EuroMisiunii și susține-ți echipa favorită pentru și mai multă adrenalină la Cote Maxime pe Betano! 

 

PARTIDE COMPLICATE PENTRU JUVE ȘI MAN.UTD

Juventus și Manchester United, odinioară considerate ca fiind adversari imposibili și clasate mai mereu printre favoritele la trofeu, traversează perioade modeste pentru istoria lor uriașă și vor fi nevoite să pună osul serios pentru a trece de optimile de finală. 

Bătrâna Doamnă va juca în această seară pe terenul câștigătoarei Europa League în sezonul trecut, Villarreal. Spaniolii s-au calificat din grupa din care au mai făcut parte Atalanta, Young Boys și Manchester United, prestând jocuri de calitate în compania unor formații puternice. Singurul meci disputat vreodată de cele 2 formații s-a întâmplat într-un amical din 2008, câștigat de Villarreal, scor 1-4.

Manchester United va începe campania de primăvară în Europa pe terenul campioanei Spaniei, Atletico Madrid. Aceștia din urmă se luptă pentru un loc de Champions League în campionatul intern, pierzând puncte importante de-a lungul acestui sezon. Madrilenii nu au mai reușit să-și găsească forma care le-a adus în stagiunea precedentă cel de-al 11-lea titlu din istorie.

De partea cealaltă, formația lui Ralf Rangnick este într-o oarecare revenire de formă în campionatul intern, fiind neînvinsă în ultimele 7 runde, însă parcursul din acest sezon a fost guvernat de foarte multă inconstanță, iar calificarea în optimile Ligii ar fi fost imposibilă fără golurile reușite de starul portughez al echipei, Cristiano Ronaldo.

Jucătorul Diavolilor are un bilanț impresionant în partidele jucate împotriva lui Atleti, reușind nu mai puțin de 25 de goluri în poarta formației din capitala Spaniei, dar și 9 pase decisive. Portughezul este favoritul Betano pentru a marca oricând în partida de pe Wanda Metropolitano, cu o cotă de 3.10.

 

Cele 2 partide fac obiectul primelor runde de Betano Master din această săptămână! Participă GRATUIT la cel mai tare concurs de predicții și intră în cursa pentru premiile în Free Bet-uri fără rulaj. Crezi că Ronaldo va marca primul gol al meciului, United se va impune și se vor marca 2 sau 3 goluri? Perfect! Dă-ne predicțiile tale și fii și tu printre câștigătorii săptămânali de la Betano Master! 

 

BENFICA – AJAX, MECI IDEAL PENTRU UN BILET BETCOMBO

Ajax Amsterdam a fost una dintre cele 3 formații care au dominat grupele de la un capăt la celălalt, obținând victorii pe linie. Batavii au reușit această performanță într-o grupă nu tocmai accesibiliă din care au mai făcut parte Borussia Dortmund, Sporting Lisabona și Beșiktaș. Din cele 20 de goluri reușite de Ajax, 10 dintre ele au fost marcate de ivorianul Sebastian Haller, doar al 2-lea jucător din istoria competiției care a marcat în toate cele 6 partide din grupe.

Benfica Lisabona s-a luptat în grupa sa cu FC Barcelona pentru un loc în optimile Ligii, prima poziție fiind adjudecată clar de Bayern Munchen, nemții câștigând toate jocurile pe care le-au disputat. Cel mai important rezultat obținut de lusitani a fost victoria clară împotriva Barcelonei, 3-0 pe teren propriu, acolo unde doar Bayern a reușit să se impună. 

Meciul se anunță a fi unul fructuos pentru pariori, așa că de ce să nu îți faci propria ta strategie cu un bilet BetCombo pe care poți combina până la 7 piețe ale aceluiași eveniment. Cum poate arăta un astfel de bilet pentru duelul dintre Benfica și Ajax:

  • Ambele echipe să înscrie – cotă 1.65
  • Peste 2.5 goluri – cotă 1.72
  • Sebastian Haller marchează oricând – cotă 2.30
  • Peste 9.5 cornere – cotă 1.85

       COTĂ TOTALĂ – 12.07

 

Ne așteaptă așadar confruntări cu fotbal la cel mai înalt nivel în Liga Campionilor care vor aduce oportunități unice de pariere pe cea mai bună platformă de betting online din lume! 

 

Intră acum pe Betano și profită de încă o săptămână de maraton european cu nu mai puțin de 20 de partide în toate cele 3 competiții, cu oferta Bonus Multiplu care îți poate mări profiturile cu până la 50%! Succes! Să fie verde!