Mirel Rădoi, desemnat să ne califice la EURO

Cote Betano: România, șansa a treia din patru pentru calificarea la EURO

Naționala de fotbal a României e cotată cu șansa a treia la calificarea la EURO 2020 prin play-off-ul Ligii Națiunilor, conform cotelor la pariuri sportive online oferite de Betano, operator de pariuri desemnat cea mai bună platformă mobilă la EGR Awards 2019.

Sub comanda lui Cosmin Contra, România a terminat pe locul al patrulea grupa cu Spania, Suedia și Norvegia, dar împrejurările au făcut ca tricolorii să prindă play-off-ul Ligii Națiunilor pentru calificarea la EURO 2020. Acolo, drumul spre Campionatul European va începe cu o deplasare în Islanda, pe 26 martie 2020, meci în care nordicii sunt considerați favoriții cotelor la pariuri sportive online.

România, șansa a treia în miniturneul cu Islanda, Ungaria și Bulgaria

Alături de noi se vor afla în aceeași situație vecinii unguri și bulgari, care se vor înfrunta în meci direct în cealaltă semifinală, urmând ca învingătoarea să înfrunte în finală, pe teren propriu, echipa care triumfă în duelul Islanda – România. Deși e clasată cel mai sus dintre cele patru (locul 29 în clasamentul FIFA, peste Islanda, aflată pe locul 40, și mult deasupra Ungariei, locul 50, și a Bulgariei, locul 61), România e văzută cu șansa a treia. Topul cotelor e condus de Islanda, urmată de Ungaria, în timp ce Bulgaria e considerată marea outsideră a competiției care pune în joc un bilet de acces la EURO 2020.

Islanda – România, cu Mirel Rădoi pe bancă!

La finalul unor preliminarii în care Cosmin Contra a învins doar Insulele Feroe și Malta, Federația Română de Fotbal s-a îndreptat spre Mirel Rădoi, selecționerul de la Under 21, pentru a încerca să califice selecționata mare la Campionatul European la care România va găzdui patru meciuri. Fostul mijlocaș defensiv a fost propus de Comisia Tehnică, iar Comitetul Executiv a aprobat, marți, cu unanimitate de voturi propunerea făcută de forul condus de Mihai Stoichiță. Contra Islandei, România are șansa a doua la calificare, iar pe Betano poți paria pe metoda calificării, dar și pe posibilitatea ca meciul să ajungă la penalty-uri.

Leave a Reply