Cota peste 50 pe Betano la meciurile de marți din Liga Campionilor

Preliminariile din Liga Campionilor au ajuns la faza turului al 3-lea, iar lucrurile devin din ce în ce mai serioase, dacă până acum am văzut la lucru doar reprezentantele fotbalului cu potențial limitat din Europa. Pe măsură ce avansăm spre mult râvnitele grupe calitatea echipelor implicate crește de la un tur la altul, iar în oferta Betano de marți seara avem formații precum Galatasaray, AEK Atena, FC Copenhaga, Dinamo Zagreb sau PSV Eindhoven, toate aspirante la un loc în grupele competiției.

Bilet multiplu pentru o cotă de peste 50

Din oferta de marți seara dedicată preliminariilor din Liga Campionilor am mizat pe câte o piață de pariere din fiecare meci și sunt șapte în total. Cota rezultată este una cu adevărat ofertantă.

FC Copenhaga – Sparta Praga (21:00)
Rezultat final – FC Copenhaga (cota 2.07)

Șapte victorii la rând are Copenhaga înaintea confruntării cu Sparta Praga, echipă care a câștigat primele trei meciuri din campionatul Cehiei. Un duel tare între două echipe în formă, dar avantajul terenului propriu ar putea înclina balanța în favoarea danezilor.

Rakow – Aris Limassol (21:00)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 2.00)

Campioana Poloniei vine după două remize consecutive și trei meciuri la rând în care ambele echipe au marcat. Aris Limassol are o serie de patru meciuri fără înfrângere, dintre care ultimele trei meciuri au fost câștigate. Nu mai puțin de 11 goluri a marcat Aris în dubla cu BATE Borisov din turul anterior, când a și încasat cinci goluri.

PSV Eindhoven – Sturm Graz (21:3)
Rezultat final – PSV Eindhoven (cota 1.40)

PSV a pierdut patru din ultimele cinci meciuri în Liga Campionilor, marcând de fiecare dată în aceste partide. Echipa din Eindhoven a câștigat la zero Supercupa Olandei contra rivalei Feyenoord înaintea duelului cu Sturm Graz. Sezonul trecut, PSV s-a impus fără gol primit în trei din cele patru meciuri disputate pe teren propriu în Europa League.

AEK Atena – Dinamo Zagreb (21:45)
Ambele echipe înscriu sau Peste 2.5 – Da (cota 1.60)

Echipa elenă a câștigat ultimele patru meciuri de pregătire, cu 14-1 golaveraj, fiind în mare formă înaintea duelului cu Dinamo Zagreb. O echipă croată care a trecut de Astana (6-0 la general) runda precedentă și care a remizat surpinzător în campionat pe teren propriu (0-0) cu Gorica.

Klaksvik – Molde (21:45)
Șansă dublă – 1X (cota 2.20)

Până acum feroezii de la Klaksvik sunt surpriza plăcută din preliminariile Ligii Campionilor, aceștia eliminând pe Ferencvaros din Ungaria și pe Hacken din Suedia. De fiecare dată, pe teren propriu, Klaksvik a scos un scor alb, obținând calificarea în deplasare. Molde a pierdut turul anterior meciul din deplasare cu HJK Helsinki (1-0), reușind să se califice la retur (2-0).

SC Braga – Backa Topola (22:00)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.60)

Nu mai puțin de 17 goluri a marcat Braga în ultimele cinci meciuri ale sezonului trecut, în competiția internă din Portugalia. Backa Topola a luat șase goluri de la FCSB la precedenta apariție în cupele europene. O echipă care a început sezonul din Serbia cu un 3-3 pe teren propriu cu Partizan.

Olimpija Ljubljana – Galatasaray (22:00)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.70)

Una dintre surprizele turului 2 preliminar din Liga Campionilor a fost oferită de Olimpija Ljubljana, echipa slovenă eliminând pe Ludogoreț Razgrad din Bulgaria, o obișnuită a competiției. Galatasaray a trecut cu 3-2 la general de Zalgiris Vilnius, după 2-2 în deplasare și 1-0 la Istanbul.

Cota peste 50!

Astfel, cu șapte selecții pe un bilet multiplu am obținut cota 56.29 și, cu o miză de 50 de lei, potențialul câștig este de 2.814,87 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter informativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul după propria pricepere și inspirație.

Urmărești și pariezi

De acum, pe Betano poți urmări meciurile preferate pe smartphone-ul tău sau pe site cu Streaming LIVE și poți paria în același timp! Urmărești și Pariezi este noua funcție Betano care îți permite să plasezi pariurile fără a fi nevoit să ieși din ecranul de Streaming LIVE și să pierzi vreun moment din meci!