Cotă de aproape 100 pe opt meciuri și un bonus multiplu de 30 la sută, pe Betano!

Penultima zi a anului aduce sâmbătă, 30 decembrie, meciuri interesante din Premier League și Serie A, două dintre campionatele de top din Europa. Acum, pe Betano, beneficiezi de un câștig suplimentar de 30% (bonus de 30%) pentru un bilet multiplu cu opt selecții, așa cum vom vedea în exemplul de mai jos.

Noul Bonus Multiplu oferit de Betano

În cazul meciurilor de fotbal, Betano oferă jucătorilor săi un Bonus Multiplu care se aplică de acum la minimum trei selecții pe un bilet multiplu, față de patru selecții cum era în trecut. Încă de la a doua selecție în partea dreapta a ecranului, sub selecția pariurilor, jucătorul este informat că va beneficia de bonus dacă va alege încă o selecție, cea de-a treia.

Opt selecții, un singur bilet pentru o cotă de aproape 100

Din oferta Betano de sâmbătă, 30 decembrie, am ales opt meciuri programate în Premier League și Serie A, mizând pe cote mai mari de 1.50 pentru a debloca Bonusul Multiplu, în cazul acesta de 30 la sută, care înseamnă un potențial câștig mai mare.

Atalanta – Lecce (13:30)
Total goluri – Sub 2.5 (cota 1.93)

Cu trei înfrângeri în ultimele cinci etape, Atalanta a pierdut contactul cu echipele din topul clasamentului. Lecce a înregistrat o singură victorie în ultimele cinci etape. Ambele echipe au marcat în ultimele patru meciuri cu Atalanta gazdă. Lecce s-a impus în ultimele două meciuri contra formației din Bergamo, de fiecare dată cu 2-1. Atalanta n-a mai învins pe Lecce acasă din 2019.

Luton – Chelsea (14:30)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.75)

Doar într-un meci din cele nouă disputate pe teren propriu sezonul acesta echipa Luton Town nu a marcat. Chelsea a pierdut ultimele patru meciuri în deplasare. Doar trei meciuri din ultimele 22 disputate de londonezi în deplasare au fost fără gol primit.

Udinese – Bologna (16:00)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.78)

Fără victorie în ultimele șase etape și cu un singur succes sezonul acesta, Udinese a ajuns pe marginea prăpastiei, fiind la un punct deasupra liniei retrogradării. Bologna este revelația sezonului din Serie A, ocupând locul patru în clasament, la două puncte de podium. Patru victorii a obținut Bologna în ultimele cinci etape.

Aston Villa – Burnley (17:00)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.91)

Burnley are o singură victorie în ultimele cinci meciuri. Aston Villa a primit doar șase goluri pe teren propriu în actualul sezon din Premier League. În trei din ultimele cinci meciuri disputate de Burnley s-au înregistrat remize albe.

Manchester City – Sheffield United (17:00)
Total goluri – Peste 3.5 (cota 1.82)

Ambele echipe au marcat în șapte din ultimele opt meciuri disputate de Manchester City în campionat. Nicio echipă n-a marcat mai multe goluri decât echipa pregătită de Pep Guardiola sezonul acesta (43 de goluri în 18 meciuri). Manchester City este datoare fanilor care n-au mai văzut echipa favorită să câștige acasă de patru meciuri.

Nottingham Forrest – Manchester United (19:30)
Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.75)

Manchester United vine după victoria cu Aston Villa (3-2) de Boxing Day, meci în care oaspeții arenei Old Trafford au condus cu 2-0 la pauză. A fost prima victorie pentru Manchester United în ultimele cinci meciuri. Ambele echipe au marcat în trei din ultimele patru meciuri disputate de Nottingham Forrest. Chris Wood este cel mai în formă jucători de la ”pădurari”, cu patru goluri marcate în ultimele două partide.

AC Milan – Sassuolo (19:00)
Total goluri – Sub 3.5 (cota 1.65)

Ultimele trei meciuri disputate de cele două formații pe San Siro au fost câștigate de Sassuolo, cu zece goluri marcate de echipa vizitatoare. Sezonul acesta Sassuolo a făcut deja două ”victime” de lux, învingând pe Juventus (4-2) și pe Inter Milano (2-1).

Juventus – AS Roma (21:45)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.65)

Opt victorii a adunat Juventus în ultimele zece meciuri, în timp ce Roma a pierdut zece din precedentele 12 deplasări contra Bătrânei Doamne. Nouă înfrângeri are AS Roma în deplasare anul acesta.

Pe cele opt meciuri de mai sus din Premier League și Serie A am obținut cota 99.56 pe un bilet multiplu, iar cu o miză de 10 de lei potențialul câștig este de 995,69 de lei. Și pentru că am deblocat Bonusul Multiplu jucând cote mai mari de 1.50, am obținut și un bonus de 30% oferit de Betano care înseamnă 295,71 lei de lei adăugați la posibilul câștig de mai sus.

Cotele prezentate în acest material sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul pe Betano după propria pricepere și inspirație.

Oferta Bonus Multiplu nu se aplică pariurilor plasate pe meciurile și piețele cu marjă 0% (MegaCote).

Bonusurile nu se aplică la pariurile duble cu un meci de baschet/tenis combinat cu un meci de fotbal.

Câștig Șansă

Te-a scos un meci? Ai banii înapoi!

Dacă din meciurile alese pe bilet unul singur se dovedește necâștigător, cu oferta Câștig Șansă nu ai pierdut și Betano îți înapoiază banii. Tot ce trebuie să știi este că această ofertă este valabilă pentru pariuri simple din fotbal, cum ar fi Rezultat final, Total goluri Peste/Sub în meci (exclus Total goluri pe Echipe), Ambele echipe înscriu GG/NG. Câștig Șansă este o promoție permanentă, dedicată celor care plasează bilete multiple înainte de startul meciurilor (pre-match), fiecare piață de pariere având o cotă de cel puțin 1.65. Biletul trebuie să aibă un minimum de 5 și un maximum de 10 evenimente din fotbal și/sau baschet. Nu sunt acceptate pariurile de tip sistem/banker, iar suma maximă returnabilă este de 100 RON. Dacă oricare dintre meciuri se amână, se anulează sau rezultatul este omologat cu cota 1, atunci oferta nu este valabilă.

Te uiți și Pariezi

Pe Betano, orice transmisiune live de sport se transformă într-o experiență de pariere, în care poți plasa predicțiile tale și juca în timp ce vezi meciul dorit, cum este cazul partidelor din Serie A.

Pentru a accesa Te uiți și pariezi, primul pas este să te autentifici în contul tău Betano și apoi să accesezi partida pe care dorești să o urmărești și pe care vrei să pariezi. Apoi, apasă pe opțiunea de Streaming LIVE. Pentru a te bucura de întreaga experiență a transmisiunii în direct, asigură-te că ai activat modul full screen, făcând click pe iconiță sau rotind ecranul telefonului tău.

În timp ce pe ecran vezi în direct meciul favorit, vei observa și cotele de pariere aferente partidei, aflate în partea dreaptă a ecranului tău. Vor apărea pe rând mai multe pariuri populare, printre care poți naviga cu glisare stânga-dreapta („swipe”).