CM 2022 din Qatar: Germania – Japonia

Germania şi Japonia vor juca miercuri, 23 noiembrie 2022, de la ora 15:00, în Grupa E la Cupa Mondială din Qatar. Partida va avea loc pe stadionul “Khalifa International” din Al Rayyan şi va fi arbitrată de Iván Barton din El Salvador.

 

Betano: 1.47 pentru o victorie Germania, 4.65 egal, 6.40 pentru un succes Japonia

 

La acest turneu final Germania nu are în lot un golgheter adevărat, cel mai bine cotat pe Betano fiind Leroy Sané, cu o cotă de 40.00. Primii trei favoriţi sunt Kylian Mbappé 9.00, Lionel Messi 10.00 şi Neymar 12.00. Takumi Minamino are cota 250.00 că va fi cel mai bun marcator la CM din Qatar.

 

FII FAN ECHIPĂ ȘI FAN JUCĂTOR PE BETANO!

Încă ai timp să participi la cea mai tare ofertă a acestui Campionat Mondial! Pariază minim 50 Lei pe Betano pe fiecare dintre piețele “Cupa Mondială 2022 – Câștigător” și “Cupa Mondială 2022 – Golgheter și de fiecare dată când echipa pe care ai mizat câștigă un meci, primești un Pariu Gratuit fără rulaj de 20 Lei, iar de fiecare dată când golgheterul tău marchează un gol, primești 50 de Rotiri Gratuite fără rulaj! 

 

Profită de toate ofertele Cupei Mondiale din platforma ta preferată de betting:

 

  • Calendarul de Mondial – Misiuni și Bonusuri fără rulaj în fiecare zi
  • Golul de Aur – joacă GRATUIT în fiecare zi și câștigă Premii fără rulaj 
  • Betano Master – fii maestrul predicțiilor și luptă pentru premiile de 500.000 Lei

 

Germania

Germania a dezamăgit total la CM 2018 din Rusia, unde s-a clasat pe ultimul loc în Grupa F, cu 3 puncte, după Suedia 6 puncte, Mexic 6 puncte şi Coreea de Sud 3 puncte. Acum, după 4 ani, nemţii vor face tot posibilul să câştige a pentru a 5-a oară Cupa Mondială. Pe Betano, elevii lui Hansi Flick au cota 2.10 că se vor clasa primii în Grupa E şi cota 12.00 că vor câştiga trofeul.

Selecţionerul Hansi Flick are doi jucători accidentaţi, Marco Reus de la Borussia Dortmund şi Timo Werner de la RB Leipzig, însă aria de selecţie este mare, astfel că a avut variante de a-i înlocui.

În lotul de 26 de jucători sunt Manuel Neuer, Antonio Rüdiger, Joshua Kimmich, Leon Goretzka, Julian Brandt, Jamal Musiala, Kai Havertz, İlkay Gündoğan, Serge Gnabry, Thomas Müller, Leroy Sané şi alţii.

Cu asemenea jucători, cu câteva mii de suporteri pe stadionul “Khalifa International” şi cu o sete mare de revanşă după mondialul din Rusia, “Nationalmannschaft” are toate motivele să spere la titlu.

În lotul de 26 jucători, 7 sunt de la Bayern München, 6 de la Borussia Dortmund, 2 de la SC Freiburg, 1 de la RB Leipzig, Eintracht Frankfurt, Borussia Mönchengladbach şi Werder Bremen, restul de 6 fiind “stranieri”.

 

Germania este o echipă ideală pentru pariori! Profită de oferta Avans de 2 Goluri de pe Betano și dacă echipa pe care ai pariat se va detașa la 2 goluri diferență la un moment dat în meci, pronosticul tău va fi instant verde, indiferent de rezultatul înregistrat după 90 de minute!

 

Japonia

Japonia s-a calificat din 1998 la toate turneele finale, unde de 3 ori a fost eliminată în faza grupelor şi de 3 ori s-a oprit în optimile de finală. La CM 2018 din Rusia, “Samurai Blue” s-au clasat pe locul 3 în Grupa H cu 4 puncte, după Columbia 6 puncte, dar peste Senegal 4 puncte şi Polonia 3 puncte. Ei au fost eliminaţi în optimi cu 3-2 de Belgia.

Selecţionerul Hajime Moriyasu i-a lăsat acasă din cauza problemelor medicale pe Yuta Nakayama de la Huddersfield Town, Yukinari Sugawara de la AZ Alkmaar, Yoshinori Muto de la Vissel Kobe, Yuya Osako de la Vissel Kobe şi Tsuyoshi Ogashiwa de la Hokkaido Consadole Sapporo.

În lot sunt Eiji Kawashima, Yuto Nagatomo şi Maya Yoshida, care împreună au 355 de selecţii. Nu lipsesc nici Wataru Endo, Gaku Shibasaki, Ritsu Dōan, Daichi Kamada, Takumi Minamino sau Takuma Asano, care sunt foarte bine cotaţi la cluburile europene unde evoluează.

Pe Betano, niponii au cota 300.00 că vor câştiga Cupa Mondială, cota 5.00 că vor trece de faza grupelor şi cota 15.00 că va câştiga grupa în care pe lângă Germania, se mai află şi Spania cu Costa Rica. 

 

Germania – Japonia echipele probabile

Germania: Neuer – Kehrer, Süle, Rüdiger, Raum – Kimmich, Goretzka – Gnabry, Musiala, S. Sané – Th. Müller

Japonia: Gonda – Sakai, Tomiyasu, Yoshida, Nagatomo – Morita, Shibasaki – Ito, Kamada, Kubo – Minamino