Clasicul Americii de Sud se joacă pe Betano, cu Bet Builder! Cote Mărite pentru Brazilia – Argentina

Brazilia – Argentina este cel mai așteptat meci din preliminariile sud-americane pentru Cupa Mondială din 2026. Campioana mondială Argentina merge în casa rivalei istorice pentru a profita de forma slabă de moment a echipei care a cucerit de cinci ori titlul mondial. Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singură cotă, după cum vom vedea în continuare.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

O selecție, opt  pariuri, un singur bilet cu Bet Builder

Din oferta Betano de miercuri, 22 noiembrie, am ales meciul Brazilia – Argentina din preliminariile Cupei Mondiale din 2026 și, cu Bet Builder activat, am mizat pe opt piețe diferite de pariere, pe același bilet. Acum, cu Bet Builder, toate pariurile preferate sunt în același loc.

Brazilia – Argentina (miercuri, 02:30)

Total goluri – Sub 2.5 (cota 1.53)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.72)
Șansă dublă – X2 (cota 1.52)
Rezultat prima repriză – Egal (cota 1.88)
Goluri prima repriză – Sub 0.5 (cota 2.30)
Argentina cornere – Peste 3.5 (cota 1.83)
Total cartonașe – Sub 4.5 (cota 3.90)
Brazilia șuturi pe poartă – Peste 3.5 (cota 1.50)

Un duel ajuns la episodul cu numărul 114. Recordul este sensibil de partea Braziliei, formație care a obținut 46 de victorii, în timp ce Argentina s-a impus de 41 de ori. Alte 26 de întâlniri s-au încheiat la egalitate.

În ultimele șase meciuri directe media golurilor marcate a fost de sub 2.5 pe meci, iar precedentele șapte partide au fost de NG, adică doar una dintre echipe a marcat.

Brazilia n-a mai învins Argentina de trei meciuri, de la 2-0 pe 2 iulie 2019 la Copa America. Argentina și-a luat revanșa doi ani mai târziu, când s-a impus cu 1-0 în finala aceleiași competiții.

În precedenta campanie de calificare la Cupa Mondială, Argentina și Brazilia au remizat 0-0 pe terenul echipei care avea să câștige titlul la turneul final din Qatar. Partida retur a fost abandonată și a rămas fără rezultat în istoricul FIFA.

Anterior, în campania pentru Cupa Mondială din 2018, Brazilia a obținut patru puncte în duelurile cu Argentina.

Forma de moment

Cele două echipe se înfruntă după ce au pierdut în etapa precedentă din preliminariile sud-americane. Argentina a suferit prima înfrângere de când a cucerit titlul mondial, fiind învinsă de Uruguay, cu 2-0, pe ”La Bombonera” din Buenos Aires.

Brazilia a pierdut al doilea meci consecutiv, 2-1 în Columbia, după ce fusese învinsă anterior și de Uruguay (2-0), în meciul care l-a scos din circuit pe Neymar pentru întregul sezon.

Un singur punct a obținut Brazilia în ultimele trei meciuri de calificare la Cupa Mondială din 2026, traversând cea mai slabă perioadă din ultimii ani. Locul cinci în clasament pentru selecționata Canarinha, cu doar șapte puncte obținute în cinci meciuri.

Argentina ocupă prima poziție în clasament, cu 12 puncte.

Cota 65.00

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la meciul Brazilia – Argentina programat în preliminariile Cupei Mondiale din 2026 poți ajunge la o cotă cumulată de 65.00, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 3.250,00 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciului. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele opt pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul dorit din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Cote mărite la Brazilia – Argentina

Cotele Mărite sunt cote crescute cu aproximativ 8-10% față de normal, pentru a oferi câștiguri mai mari celor care mizează și câștigă. Cotele mărite sunt disponibile zilnic pe Betano pentru unele partide mai importante de fotbal, cum este cazul meciului Brazilia – Argentina, și sunt vizibile în partea de sus a paginii de meci, sub tabela de scor. Spre exemplu, pentru pronosticul Șansă dublă / Ambele echipe înscriu – X2 / Da cota crește pe Betano de la 2.95 la 3.20 cu un potențial câștig mai mare pentru jucătorii care aleg această opțiune de pariere.

Ai și Mega Cote

Mega Cotele Betano sunt cote de pariuri sportive care se aplică doar la pariurile simple plasate înainte de începutul meciului. Mega Cotele sunt oferite de Betano pentru cele mai importante evenimente din fiecare zi și oferă cele mai mari cote de pe piață. Ele îți oferă un câștig maxim, fiind special create de Betano cu gândul doar la profitul maxim al jucătorilor, cu 0% câștig pentru casa de pariuri. Le descoperi mai ușor în ofertă prin iconița MC din dreptul meciului selectat.

Miza înapoi la 0-0

Pe Betano, un scor alb la finalul meciului reprezintă întotdeauna un adevărat ”colac de salvare”.  Pariază înainte de debutul unui meci pe pronosticurile pauză/final sau scor exact și dacă rezultatul final va fi 0-0, Betano îți va returna miza! Promoția Miza înapoi la 0-0 se aplică doar în cazul pariurilor simple pe fotbal.