premier league united

Tottenham Hotspur – Chelsea, un meci încins în Premier League

Miercuri seară se joacă ultima partidă din etapa a 20-a din Premier League, Tottenham Hotspur – Chelsea, de la ora 22:00.

Chelsea este lider în Premier League, iar o victorie sau un egal diseară ar ajuta-o să depășească bariera celor 50 de puncte. De cealaltă parte, Tottenham va lupta pentru o victorie care ar duce-o pe locul al patrulea în campionat.

Chelsea cunoaște foarte bine jocul lui Tottenham, fiind echipa din Premier League contra căreia a câștigat cele mai multe partide (26) și a marcat cele mai multe goluri (92). Cota „albaștilor” la victorie este de peste 2,85 pe Betano.com, care oferă cote cu Marjă 0% pentru acest meci.

Privind performanțele jucătorilor, Harry Kane are o medie de aproape 0,8 goluri pe meci în derbyurile londoneze. El are o cotă de 6,00 să înscrie primul gol în meciul de diseară.

Chelsea nu a mai câștigat pe stadionul White Hart Lane din anul 2012, adunând de atunci două rezultate de egalitate și o înfrângere. Însă, elevii lui Antonio Conte au șase victorii consecutive în deplasare și sunt la un pas să egaleze cea mai mare serie din istoria clubului (șapte partide câștigate la rând, în anul 2009).

Spurs este într-o formă bună, a adunat patru victorii consecutive pe teren propriu pentru prima oară după 2014. De altfel, echipa lui Mauricio Pochettino este neînvinsă pe teren propriu în acest sezon, cu 7 victorii și două egaluri. Tottenham are cota de 2.84 să câștige.

Leave a Reply