Chelsea – Liverpool, finala Cupei Ligii Angliei din acest an. Ultima oară cele două echipe au avut nevoie de lovituri de departajare pentru stabilirea câștigătoarei

Primul trofeu al anului în fotbalul englez va fi acordat, duminică, 25 februarie, în urma finalei Cupei Ligii Angliei dintre Chelsea Londra și FC Liverpool, un meci programat de la ora 17:00. Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singură cotă, după cum vom vedea în continuare.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

O selecție, opt pariuri, un singur bilet cu Bet Builder

Din oferta Betano de duminică, 25 februarie, am ales finala Cupei Ligii Angliei și, cu Bet Builder activat, am mizat pe un total de opt piețe de pariere, pe același bilet, pentru o cotă de 50.00!

Chelsea – Liverpool (17:00)

Să ridice trofeul – Liverpool (cota 1.65)
Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.70)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.60)
Goluri prima repriză – Peste 0.5 (cota 1.36)
Cornere – Sub 9.5 (cota 2.05)
Total cartonașe – Sub 5.5 (cota 1.65)
Șuturi pe poartă – Sub 9.5 (cota 1.65)
Total ofsaiduri – Sub 4.5 (cota 1.95)

Liverpool a câștigat patru din ultimele cinci meciuri disputate. ”Cormoranii” au primit gol în precedentele cinci partide.

După două înfrângeri la rând pentru Chelsea au urmat trei partide fără înfrângere, adunând două victorii și o remiză.

Ambele echipe au marcat în ultimele cinci meciuri disputate de londonezi.

Londonezii dispută finala Cupei Ligii Angliei după ce a plecat neînvinsă de pe terenul campioanei Manchester City (1-1), meci în care ”cetățenii” au egalat pe final de meci.

Ambele echipe au marcat în ultimele două dueluri directe dintre Chelsea și Liverpool

La ultimul meci direct Liverpool a învins Chelsea în campionat, pe 31 ianuarie anul acesta, cu 4-1. Două dintre goluri au fost marcate în prima repriză.

Cu nouă trofee cucerite Liverpool este cea mai titrată echipă din Cupa Ligii Angliei, în timp londonezii de la Chelsea au cucerit cinci trofee, ultimul în 2015.

Aceasta va fi a treia finală în Cupa Ligii Angliei între cele două formații, după cele din 2005 și 2022. Chelsea s-a impus cu 3-2 în 2005, pentru ca în 2022 învingătoarea să fie decisă la loviturile de departajare, după 0-0 în 120 de minute. La loviturile de departajare a fost 11-10 pentru Liverpool.

Cota 50

Astfel, cu Bet Builder activat la meciul Chelsea – Liverpool din finala Cupei Ligii Angliei poți ajunge la o cotă cumulată de 50.00, iar cu o miză de 10 de lei câștigul poate fi de 500,00 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciului. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele opt pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul dorit din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.