CFR Cluj joacă în Gibraltar pentru prima oară în istorie

Lincoln Red Imps şi CFR Cluj vor juca marţi, 20 iulie 2021, de la ora 19:00, în manşa întâi a turului II preliminar din Liga Campionilor, sezonul 2021-2022. Partida va avea loc pe stadionul “Victoria” din Gibraltar. Arbitri vor fi Delajod Willy (central), Mehdi Rahmouni şi Erwan Finjean (asistenţi) şi Thomas Leonard (rezervă), toţi din Franţa.

Betano: 13.50 pentru o victorie Lincoln Red Imps, 6.30 egal, 1.22 pentru un succes CFR Cluj

Lincoln Red Imps

Campioana Gibraltarului a jucat în turul I preliminar cu campioana Luxemburgului, CS Fola Esch. În tur pe “Stade Émile Mayrisch” din Esch-sur-Alzette scorul a fost egal, 2-2 (Stefano Bensi 6, Denis Ahmetxhekaj 66 – Fernando Carralero 26, Ethan Britto 50). În retur, Lincoln a surclasat-o în mod surprinzător pe CS Fola Esch cu 5-0 (Andre Tjay De Barr 18, 73, Liam Walker 39 penalty, 67 penalty, Kian Ronan 58). Lincoln a jucat până acum 15 meciuri în Liga Campionilor, fără a se califica vreodată în turul al treilea, obţinând 5 victorii, 2-1 cu FC Santa Coloma, 2-0 cu Flora Tallinn, 1-0 cu Celtic Glasgow, 2-0 cu SP La Fiorita şi acum 5-0 cu CS Fola Esch. În urmă cu 5 ani, Lincoln a bătut-o în tur cu 1-0 pe Celtic şi chiar dacă a pierdut cu 3-0 în retur, a rămas victoria cea mai importantă din istoria clubului. În sezonul trecut Lincoln a fost eliminată cu 5-0 acasă de Glasgow Rangers în turul al doilea din Europa League, după ce a trecut în runda preliminară cu 3-0 acasă de FC Prishtina din Kosovo şi în primul tur preliminar cu 2-0 acasă de Union Titus Pétange din Luxemburg.

CFR Cluj

“Feroviarii” au trecut cu mari emoţii de Borac Banja Luka în turul I preliminar, 3-1 acasă (Billel Omrani 11, Ciprian Deac 28, Rúnar Már Sigurjónsson 60 – Panagiotis Moraitis 45+1) şi 1-2 în deplasare (Alexandru Chipciu 118, Stojan Vranješ 60, Panagiotis Moraitis 64). Dacă UEFA nu ar fi scos regula golului marcat în deplasare, CFR ar fi fost eliminată de campioana Bosniei. În cazul în care trece de Lincoln, echipa antrenată de Marius Șumudică o va întâlni în turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor pe Slovan Bratislava sau Young Boys Berna. “Alb-vișinii” au debutat cu o victorie în prima etapă a Ligii 1, câştigând cu 3-2 acasă în faţa nou promovatei FC U Craiova 1948, după o partidă foarte incomodă. Jucătorii au un moral bun şi nici nu concep să se împiedice de Lincoln Red Imps. Conducerea clubului din Gruia îl va împrumutaa pe atacantul Denis Alibec de la Kayserispor şi speră să-l transfere de la FC Damac şi pe Constantin Budescu. Liviu Ciobotariu nu a mai fost lăsat la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Lincoln Red Imps – CFR Cluj echipele probabile

Lincoln Red Imps: Goldwin – Wiseman, Chipolina, Bernardo Lopes, Toscano – Yahaya, Walker, Rosa
– Ronan, De Barr, Britto
CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Bouhenna, Cestor, Camora – Sigurjónsson, J. Rodríguez – V. Costache,
C. Deac, Alexandru-Păun – Omrani

Pronostic Lincoln Red Imps – CFR Cluj

Billel Omrani va înscrie oricând un gol, la o cotă de 1.87 pe Betano şi la o cotă mai mare de 2.27 ,
CFR Cluj va câştiga ambele reprize