cfr cluj dinamo

CFR Cluj – Dinamo, derbyul etapei


CFR Cluj și Dinamo București joacă luni seară de la ora 21:00 ultimul meci din cadrul etapei a treia din Liga 1, dar și cel mai interesant.

Clujenii vin după partida cu FC Botoșani pe care au pierdut-o și nu concep să fie învinși și acum. Gazdele contează pe sprijinul supoterilor, iar antrenorul Vasile Miriuță a declarat că Dinamo este o echipă de bătut.

De altfel, la casele de pariuri, CFR este favorită în acest meci. Betano.com oferă partida cu Marjă 0%, toate cotele pentru pariuri sportive fiind aici.

CFR nu a mai pierdut acasă de pe 1 decembrie 2016, iar până acum are în Liga 1 o victorie și o înfrângere.

De cealaltă parte, Dinamo pare a fi mai prundentă. Ioan Andone a declarat că partida va fi una dificilă și că speră la cele trei puncte, fără a primi gol. 

Dinamo joacă al doilea meci în deplasare, după ce în primul a învins-o pe campioana Astra. Dinamo are un singur atacant pe care se poate baza, Harlem-Eddy Gnohere, dorind să îi mai aducă și pe Mihai Roman.

Partida va fi arbitrată la centrul de Cristian Balaj.

Echipe probabile

CFR Cluj: T. Marc – Tiago Lopes, Larie, A. Mureșan, Camora – Petrucci, Juan Carlos – Jakolis, Cristian Lopez, Al. Păun – Bud

Dinamo: Brănescu – Romera, Nedelcearu, Mevlja, St. Filip –  I. Șerban, Bušuladžić, Palic –  D. Rotariu, Gnohéré, V. Lazăr

 

Leave a Reply