Cel mai periculos scor din fotbal nu mai e 2-0!

A dovedit-o partida din Premier League dintre Bournemouth și Luton Town, un meci restanță disputată într-o seară cu partide din optimile Ligii Campionilor și care a oferit un spectacol cu șapte goluri. Pe Betano, cu oferta Betano Avantaj, nu au existat pierzători dintre cei care au ales să mizeze pe victoria uneia sau alteia dintre cele două echipe.

Luton Town a avut parte de o primă repriză perfectă pe terenul celor de la Bournemouth, intrând la pauză cu un avantaj consistent de 3-0.

Chong (9), Ogbene (31) și Barkley (45+1) au marcat pentru Luton pentru un 3-0 neverosimil la pauză.

Cei care au mizat pe victoria echipei Luton au primit biletul verde încă de la golul doi marcat de Ogbene, în minutul 31.

Cu Betano Avantaj, dacă ai plasat un pariu pe victoria unei echipe, iar aceasta are în orice moment un avantaj de două goluri (2-0), atunci pariul tău este considerat automat drept unul câștigător, chiar dacă adversarii marchează sau câștigă ulterior meciul, cum s-a întâmplat la meciul Bournemouth – Luton Town din Premier League.

Solanke a dat semnalul revenirii pentru Bournemouth în minutul 50, pentru ca Zabarnyi și Semenyo să egaleze cu două goluri într-un interval de doar trei minute.

În minutul 64 tabela arăta 3-3, dar meciul era departe de a fi jucat. Cu șapte minute înaintea finalului Semenyo a marcat golul victoriei pentru Bournemouth.

Doar pentru a cincea oară în istoria Premier League s-a întâmplat ca o echipă să întoarcă un rezultat de la 3-0 pentru adversari și e pentru prima dată când are loc o asemenea răsturnare în ultimii 21 de ani.

Betano Avantaj

Are echipa pe care ai pariat două goluri avans? Ai câștigat direct pariul tău!

Dacă ai plasat un pariu pe victoria unei echipe, iar aceasta are în orice moment un avantaj de două goluri, atunci pariul tău este considerat automat drept unul câștigător, chiar dacă adversarii marchează sau câștigă ulterior meciul!

Cu oferta “Betano Avantaj”, poți plasa un pariu (simplu, multiplu, sistem sau Bet Builder) înainte de începerea meciului pe Rezultatul final (câștigă echipa gazdă sau oaspeții) și dacă echipa pe care ai pariat are un avans de 2 goluri în orice moment al meciului, câștigi automat fără să mai aștepți să se termine meciul!