Ce dueluri ne așteaptă azi?

Lunea nu ne lasă la greu și are pregătită pentru noi meciuri atrăgătoare la care să ne uităm. Betano a pregătit pentru tine cele mai importante evenimente ale zilei. Nu uita și de oferta Avans de 2 Goluri.

 

UTA Arad – Gaz Metan Mediaș

Ultimul duel din etapa a 10-a Campionatului României are loc pe frumosul stadion Francisc von Neuman, între una din campioanele provinciei, UTA Arad, și Gaz Metan. Arădenii au înregistrat 2 victorii în ultimele 2 runde și se aflau pe o poziție de play-off înaintea partidelor din weekend. În cazul unui succes azi pe teren propriu, UTA ar urca până pe poziția a 4-a.

După 5 meciuri fără victorie, Mediașul și-a refăcut moralul scăzut chiar pe terenul campioanei CFR Cluj, pe care a învins-o cu 2-1 în etapa trecută. Urmează un program foarte dificil pentru medieșeni după această întâlnire, urmând a avea în următoarele 3 etape dueluri cu FCSB, Craiova și Sepsi.

Cote Betano 1×2: 2.53 – 3.41 – 3.19

 

Palermo – Catania

Derby di Sicilia a avut loc ultima oară în sezonul 2012-2013 din Serie A. De atunci, ambele rivale s-au aflat în ligi diferite, astfel încât a fost nevoie de o perioadă de aproape 7 ani ca ele să se reîntâlnească, de data aceasta în Serie C.

Prima înfruntare din aceste rivale avut loc pe 1 noiembrie 1936. Cele 2 formații s-au întâlnit în total de 84 de ori în toate competițiile, Palermo ieșind învingătoare de 25 de ori, iar Catania în 20 din aceste meciuri. Strict în Serie C s-au derulat 14 dueluri, cele două rivale împărțindu-și victoriile, câte 3 de fiecare. Grupările din principalele orașe ale insulei Sicilia se află într-un moment trist al istoriei lor, aflându-se în partea de jos a clasamentului din al treilea eșalon fotbalistic din Italia. Palermo pornește ușor favorită, chiar dacă nu a reușit nicio victorie în acest sezon, aflându-se pe penultimul loc, cu doar 2 puncte acumulate în 5 meciuri. Catania are 6 meciuri disputate și se află ceva mai sus în clasament, pe locul 12, cu 8 puncte din 6 meciuri, dar vine după o înfrângere drastică cu 4-1 suferită la Bari în etapa trecută.

Cote Betano 1×2: 2.45 – 3.00 – 2.85

 

Holstein Kiel – Hamburger SV

Kiel și Hamburg încheie etapa a 7-a al eșalonului secund din Germania.

Holstein Kiel este una din principalele candidate la promovarea în Bundesliga. În 6 meciuri disputate până acum a reușit să strângă 11 puncte, fiind pe locul 5 înaintea acestui meci, iar o victorie împotriva liderului Hamburg i-ar urca până pe poziția a doua, la 2 puncte de oponenții lor din acest duel. Gazdele de azi marchează, în medie, 1.2 goluri per meci și au cea mai bună defensivă din campionat, cu doar 5 goluri încasate. Nu numai încrederea fanilor în propria echipă, dar și statistica îi îndreptățește pe Die Störche să aibă speranțe că vor obține un rezultat pozitiv azi: a pierdut o singură partidă din ultimele 8 jucate și a marcat în 20 din ultimele 21 de înfruntări pe teren propriu în 2.Bundesliga.

De cealaltă parte, Hamburg se deplasează pe stadionul Holstein de pe prima poziție în clasament. Etapa precedentă, Hamburg a obținut doar un punct acasă în remiza, 2-2, din derby-ul local cu St. Pauli. Oaspeții de azi au cel mai bun atac din campionat, cu 15 goluri înscrise în 6 meciuri: practic, ne așteaptă un duel extrem de interesant dintre cea mai bună apărare și cel mai bun atac de până acum din a doua divizie a Germaniei. Die Rothosen au marcat în 16 din ultimele 17 deplasări, dar a și încasat cel puțin un gol în 18 din ultimele 20 de partide jucate afară. Fiind unul dintre cele mai vechi cluburi din Germania, Dinozaurul nu a pierdut nicun meci în acest sezon și pornește ca favorită în această seară, dar nu va fi un meci ușor, cu siguranță.

Cote Betano 1×2: 3.70 – 3.70 – 1.97

 

CSA Steaua Bucuresti – CSU UV Timișoara

Meciul zilei la volei se joacă în Sala Mihai Viteazu, unde gruparea pregătit de Silviu Oancea, Steaua București, primește vizita lui CS UV Timișoara.

Roș-albaștrii vin după o victorie mare în chiar prima partidă a sezonului, 3-1 cu rivalii de la Dinamo București. De cealaltă parte, timișorenii au rămas în București, după ce și ei au jucat ieri primul meci din noul sezon, tot împotriva dinamoviștilor, pierzându-l cu 3-0.

 

Ce pui pe biletul de luni?

Toate meciurile zilei sunt incluse în oferta Betano unde găsești: peste 1,400 de pariuri pe fiecare meci, speciale, live, Cash Out 100% înainte de începerea meciurilor și BetCombo, precum și Misiuni cu premii speciale în fiecare săptămână.

Are echipa pe care ai pariat două goluri avans? Pariul tău este deja câștigător fără a mai trebui să aștepți finalul partidei! Pe Betano, dacă ai plasat un pariu pe victoria unei echipe, iar aceasta are în orice moment un avantaj de două goluri, atunci pariul tău este considerat automat drept unul câștigător, chiar dacă adversarii marchează sau câștigă ulterior meciul! Dacă până acum era valabilă doar la pariurile de tip single, oferta „Avans de 2 Goluri” schimbă regulile jocului: acum poate fi folosită și pentru selecții multiple, dar și BetCombo, opțiune prin care îți poți face un bilet cu mai multe pronosticuri dintr-un singur meci!

Jocul începe acum!

Leave a Reply