razvan marin

Ce pariem azi: Răzvan Marin spre semifinalele cupei

Standard joacă în sferturile Cupei Belgiei. Etape intermediare în Bundesliga și Premier League. Sferturile de finală la Campionatul Mondial de handbal feminin și prima semifinală la Campionatul Mondial al Cluburilor. Ce pariem astăzi?

Standard își poate salva sezonul în Cupa Belgiei

Răzvan Marin a marcat vineri în campionat, dar Standard a pierdut la Beveren și tot nu reușește să urce pe un loc de play-off. Echipa a ajuns, însă, în sferturile Cupei Belgiei, Marin fiind singurul nostru reprezentant în această fază. Standard o va întâlni pe Oostende de la 21:45, în deplasare. Nu au mai câștigat vreun meci cu Oostende din ianuarie 2014, în ultimele 7 partide având două egaluri și 5 înfrângeri. Cu excepția meciului de campionat de luna trecută, în toate s-au înscris cel puțin 2,5 goluri. Cupa Belgiei poate fi urmărită cu streaming live pe Betano.com. Pariază acum!

Dortmund a schimbat antrenorul înaintea meciului cu Alex Maxim

După 8 meciuri fără victorie în Bundesliga, Borussia Dortmund și-a concediat antrenorul, în locul lui venind Peter Stoger – cel care a condus-o pe Koln în primele 14 etape și a strâns doar 3 puncte. Dortmund a pierdut cu echipa de pe penultimul loc sâmbătă, Werder, 1-2. Singurul lucru îmbucurător al galben-negrilor e că, în ciuda insucceselor, au marcat în 18 din 19 meciuri. Mainz a luat un punct mare etapa trecută, pe terenul lui RB Leipzig, dar rămâne jos, cu doar un punct peste locurile care duc în divizia a doua.

Betano.com oferă cote cu marjă 0% pentru Mainz – Dortmund, de la 21:30! 

Premier League: deplasare grea pentru Chelsea

Victoria lui Manchester City cu United pare că a încheiat cursa pentru Premier League, iar Antonio Conte a recunoscut că nu mai speră la titlu după ce a pierdut la West Ham. A fost prima înfrângere a lui Chelsea după 7 etape, iar echipa a rămas pe ultima treaptă a podiumului, la 3 puncte de locul 2.

Huddersfield a învins-o pe Brighton cu 2-0, punând capăt unei serii de 4 eșecuri consecutive, iar acum e pe locul 12, cel mai bun al nou-promovatelor. Alte două meciuri importante diseară: Crystal Palace – Watford într-un derby londonez și Burnley – Stoke. Burnley ar urca până pe locul 4 cu o victorie, deși are o medie de mai puțin de un gol pe meci! Vezi aici toate meciurile din Premier League. 

Prima semifinală la Campionatul Mondial al Cluburilor

Real Madrid debutează mâine în ediția 2017 a turneului, fiind favorită mare cu Al Jazira, iar azi își află adversarii din posibila finală: câștigătoarea Copa Libertadores, Gremio, sau campioana Americii de Nord, Pachuca. Pentru brazilienii de la Gremio e primul meci în turneu, iar mexicanii de la Pachuca au trecut de Wydad Casablanca în sferturi, după prelungiri. Semifinala începe la ora 19:00 și de la 16:00 e meciul pentru locul 5, între Wydad (Maroc) și Urawa Red Diamonds (Japonia). Doar Barcelona a câștigat de trei ori mondialul cluburilor. O poate egala Real Madrid acum? Pariază aici. 

Handbal: Suedia – Danemarca și Franța – Muntenegru în sferturile de finală

Din păcate, România a fost eliminată de Cehia, dar urmărim în continuare Campionatul Mondial de handbal feminin. Sferturile încep la 18:30 cu Bella Gullden în Suedia – Danemarca, cel mai echilibrat meci al acestei faze. Al doilea meci al zilei e între Franța și Muntenegru, de la 20:45. Toate meciurile turneului pot fi urmărite cu streaming live pe Betano.com! 

Leave a Reply