germania

Ce pariem azi: super amicale cu streaming live pe Betano!

Ultima pauză internațională înainte de cea pentru Campionatul Mondial începe, pentru echipele mari, cu amicale foarte puternice. Germania – Spania, Argentina – Italia sau Olanda – Anglia sunt doar trei din partidele ce pot fi urmărite în direct pe Betano.com!

Click AICI pentru a vedea toate amicalele internaționale ale zilei!

 

Germania – Spania și Argentina – Italia: super cote cu marjă 0%!

Betano nu percepe comisioane pentru meciurile cele mai tari din fiecare zi și oferă cote cu marjă 0% la pariurile pe rezultat final. Main eventul de azi e duelul ultimelor două campioane mondiale, Germania și Spania. Antrenorii celor două forțe au convocat toți oamenii de bază care sunt apți de joc și vor să își continue seria de meciuri fără înfrângeri cel puțin până la startul Mondialului. Niciuna nu a mai pierdut de la EURO 2016: „Die Mannschaft” de la semifinala cu Franța, „Furia Roja” de la optimea cu Italia.

Un amical cu poveste diferită e cel dintre Argentina și Italia, jucat pe teren neutru: Etihad, stadionul lui Manchester City. Sud-americanii nu au găsit loc pentru Paulo Dybala în echipa plină de vedete dar sunt favoriți cu Italia. Azzurri încearcă reconstrucția după ce nu s-au calificat la turneul final din Rusia și în lotul lor sunt 12 jucători cu maxim 5 apariții în echipa națională! E convocat în premieră Patrick Cutrone, golgheterul de numai 12 ani al lui AC Milan.

 

Rusia – Brazilia, ora 18:00

Înainte de meciul ultimelor două campioane e cel al ultimelor două gazde ale turneului final. Brazilia, prima echipă care și-a asigurat biletele pentru Rusia în calificări, merge pe stadionul unde va debuta Campionatul Mondial: Lujniki. Rușii au avut parte de amicale tari pe toată perioada calificărilor și, deși s-au descurcat onorabil, nu au învins nicio națională mai bine cotată. Cele mai bune rezultate au fost egalurile, 3-3, cu Belgia și Spania. De cealaltă parte, Selecao a dominat grupa de calificare CONMEBOL și e favorita la trofeu. Azi nu se va putea baza pe Neymar, care va reveni în timp pentru turneul final.

Brazilia și Germania sunt favoritele la Campionatul Mondial, cu cote de 5.50!

 

Alte meciuri amicale între echipe calificate la Campionatul Mondial:

Tunisia – Iran, 20:00

Serbia – Maroc, 21:30 (teren neutru, în Italia)

Portugalia – Egipt, 21:45 (teren neutru, în Elveția)

Polonia – Nigeria, 21:45

Franța – Columbia, 22:00

Peru – Croația, 2:30 (teren neutru, în Statele Unite)

Mexic – Islanda, 4:00 (teren neutru, în Statele Unite)

Leave a Reply