Ce pariem azi: Ștefan Radu joacă în sferturile Europa League

Returul sferturilor de finală din Europa League e diseară, la 22:05. Se vor juca ȚSKA Moscova – Arsenal, Sporting – Atletico Madrid, Marseille – Leipzig și Salzburg – Lazio, unde Ștefan Radu e anunțat titular.

Cote mărite la toate meciurile de diseară din Europa League! Pariază pe Betano!

ȚSKA Moscova – Arsenal Londra (în tur 1-4)

Cote: 2.90 ȚSKA, 3.70 X, 2.30 Arsenal

Arsenal e cu un picior și jumătate în careul de ași încă din minutul 35 al turului, când scorul era deja 4-1. „Tunarii” trec prin cea mai bună perioadă a anului și au câștigat 6 meciuri consecutive – 3 dintre ele în Europa, unde au eliminat-o fără probleme și pe AC Milan. Arsenal a avut, în acest sezon, probleme în deplasare însă pe plan continental au 5 victorii din 6 jocuri afară. ȚSKA a pierdut ultimele două meciuri de acasă, cu Lyon în optimi și cu Dinamo Moscova. Ne așteptăm la un meci cu goluri, așa cum au obișnuit ambele formații: ȚSKA are 6 partide consecutive în care s-au înscris peste 2,5 goluri, iar Arsenal 5.

Pariuri speciale pe sferturile de finală! Cota 3 ca Arsenal să fie echipa care înscrie cele mai multe goluri diseară în Europa League!

Sporting Lisabona – Atletico Madrid (0-2)

Cote: 4.60 Sporting, 3.50 X, 2.00 Atletico

Atletico are un avantaj liniștitor căpătat încă din tur. Defensiva a fost punctul lor forte în ultimii ani, iar pentru a fi eliminați în timpul regulamentar ar trebui să piardă la o diferență de minim 3 goluri. Nu s-a întâmplat niciodată în acest sezon. Din 6 înfrângeri suferite de spanioli, 5 au fost la diferență minimă și una la două goluri. Sporting e o forță pe propriul teren, pierzând doar cu Barcelona în 2017-18. În ultimele zile, însă, haosul a preluat echipa. Jucătorii au intrat într-un conflict public cu președintele clubului și s-a ajuns în situația în care 19 fotbaliști să fie suspendați temporar de către el! Au revenit în lot dar atmosfera nu e deloc bună la alb-verzi.

Atletico rămâne favorită la Europa League, cu cota 2.10. Arsenal e a doua, cu 3.50 Cine câștigă?

Red Bull Salzburg – Lazio Roma (2-4)

Cote: 2.15 Salzburg, 3.70 X, 3.20 Lazio

Eșecul din tur a fost primul al lui Salzburg în Europa după o serie de 19 meciuri. Rezultatul i-a destabilizat, fiind învinși și în weekend în campionat – doar a doua oară în acest sezon. Acasă nu au pierdut, în schimb, niciodată de la startul stagiunii, iar în Europa au primit un singur gol. Lazio s-a întors neînvinsă din ultimele 4 deplasări, iar calificarea în sferturi a fost obținută după o victorie cu 2-0 la Dinamo Kiev. La italieni e anunțat titular Ștefan Radu, după ce a fost odihnit în weekend în campionat.

Două sferturi au cote cu marjă 0% pe Betano! Pariază aici!

Olympique Marseille – RB Leipzig (0-1)

Cote: 2.30 Marseille, 3.83 X, 3.25 Leipzig

Leipzig a mai făcut un pas spre o calificare istorică în semifinalele Europa League după victoria din tur. Germanii vor să ajungă în finala de la Lyon, care se va juca pe 16 mai – cu 3 zile înainte de aniversarea de 9 ani a clubului. Trofeul european e obiectivul principal, mai ales după ce în ultima etapă de Bundesliga au pierdut cu 4-1 cu Leverkusen și au căzut pe locul 6. Și Marseille are probleme în campionat, unde nu a câștigat acasă în ultimele 3 meciuri. A fost egalată la puncte de Lyon și a coborât, ca și Leipzig, de pe locurile ce duc în Liga Campionilor.

Leave a Reply