Ce pariem azi: meciuri din campionatele de top ale Europei!

După un weekend plin, o zi de luni cu puține evenimente înaintea rundelor intermediare din campionat și a celor de cupă. Avem câte un meci din La Liga, Serie A și Bundesliga, dar și Grecia sau Turcia.

Cote cu marjă 0% în Bundesliga!

La 21:30 e Nurnberg – Leverkusen, duel ce a fost câștigat de Leverkusen în ultimele 5 întâlniri. Nurnberg nu a mai luat 3 puncte cu Bayer din decembrie 2011, iar de atunci golaverajul în meciurile directe este de 2-14. Oaspeții au jucat în Europa League joi, însă, calificați în primăvară dinaintea etapei, au ales să odihnească mai mulți fotbaliști de bază pentru partida de azi. Nurnberg e într-o perioadă grea, fără victorie din septembrie, ajungând pe locul 16 în Bundesliga.

Cristi Ganea poate debuta în La Liga

Fostul fundaș al Viitorului a jucat primul meci oficial la Bilbao în Copa del Rey, în victoria cu Huesca (4-0), intrând în repriza a doua în locul legendarului Aritz Aduriz. Românul are șanse să joace și azi, de la 22:00, în Levante – Bilbao, profitând de problemele de lot pe care bascii le au pe postul său. Athletic nu are deloc un sezon bun, aflându-se pe primul loc retrogradabil înaintea meciului, fiind fără victorie în campionat de 12 etape! Levante are doar o înfrângere în ultimele 8 jocuri, dar seria de 4 succese din octombrie a ajuns la final, iar în noiembrie nu au înregistrat niciunul.

Napoli joacă la Atalanta, unde are doar 3 victorii în anii 2000

Inter a făcut egal cu Roma, iar Napoli poate crește distanța față de milanezi la 3 puncte în Serie A. Pe sicilieni îi așteaptă o deplasare foarte grea, la Bergamo, unde a câștigat extrem de rar. Două dintre cele 3 succese din ultimii 20 de ani au venit în cele mai recente 3 deplasări, însă Napoli nu merge la Atalanta fără emoții. Gazdele au avut 4 victorii consecutive în Serie A, șir oprit la Empoli, însă pe lista de victime se regăsește și Inter – umilită cu 4-1 la Bergamo. Atalanta – Napoli începe la 21:30 și are streaming live pe Betano!

După dezastrul din Europa League, PAOK își poate reveni în campionat

Aventura europeană a lui Răzvan Lucescu cu PAOK nu merge cum s-ar fi așteptat, iar la mijlocul săptămânii a pierdut cu 4-0 pe terenul lui Chelsea. Grecii încă au șanse de calificare în șaisprezecimi, deși au doar 3 puncte din 5 etape. Lucrurile stau complet diferit în campionat, unde PAOK domină autoritar competiția. Cu 10 victorii și un egal din 11 meciuri, formația din Salonic are un avans de 4 puncte față de Atromitos, care poate crește după partida de la 19:00 dintre Lamia și PAOK. Pe 3 este Olympiakos, la 6 puncte, echipă care joacă tot azi, de la 19:30, cu Panetolikos. La oaspeți e golgheter Vlad Morar, cu 5 reușite, iar atacantul român le poate da o mână de ajutor conaționalilor Lucescu și Toșca. Pe Betano ai peste 1,300 de pariuri pe meci în Superliga Greciei!

Sezon ratat pentru Fenerbahce?

După 13 etape din campionatul Turciei, Fenerbahce se află pe locul 15, la doar un punct deasupra locurilor retrogradabile. Multipla campioană încă nu și-a compromis sezonul, profitând și de numeroșii pași greșiți făcuți de rivale. Beșiktaș și Galata sunt pe 3 și 4, la 11 puncte, iar distanța poate scădea la 8 la finalul rundei cu numărul 14. Fenerbahce e obligată să câștige meciul de azi cu Kasimpașa, unul între surpriza neplăcută și cea plăcută. Oaspeții au cel mai bun atac din Turcia și sunt pe poziția secundă, având șansa să se apropie la două lungimi de liderul Bașakșehir. Poate Fener să dea restart? Isla, Skrtel, Slimani sau Valbuena sunt doar 4 dintre vedetele care vor juca diseară împotriva unui adversar care nu se poate lăuda cu prea multe nume cunoscute. Partida începe la 19:00!

Leave a Reply