Ce pariem azi: Ludogoreț vrea să continue playoff-ul perfect

Ludogoreț are 5 victorii din 5 în playoff-ul Bulgariei și poate deveni campioană matematic încă din acest weekend. Voluntari – Juventus în Liga 1 Betano. Meciuri din Spania, Germania, Franța și Belgia. Semifinalele Euroligii pot fi stabilite.

Keșeru și Moți au cotă 1.07 să câștige azi!

Ludogoreț merge atât de bine încât cota pentru o victorie în deplasare e mai mică de 1.10! Clubul la care joacă cei doi internaționali români are 10 puncte peste locul 2 în Bulgaria cu 5 etape rămase, iar dacă azi câștigă și ȚSKA se împiedică duminică va deveni campioană. În cele 5 partide din playoff, Ludogoreț are 15 puncte și un golaveraj impresionant: 20-4. Claudiu Keșeru a înscris de 8 ori. Vereya, adversarul de diseară, de 3.

Cote cu marjă 0% la Levante – Sevilla

Oaspeții sunt pe locul 7, de Europa League, însă nu sunt siguri de el. Fără victorie în Spania de la începutul lui martie, Sevilla  e nevoită să lupte pentru îndeplinirea obiectivului. Cu un succes azi s-ar distanța la 3 puncte de Getafe, cu 4 etape înainte de final. Levante e în formă excelentă. A pierdut doar un meci din ultimele 8, cu 5 victorii și 2 egaluri, serie în urma căreia e aproape sigură de încă un sezon în La Liga.

Voluntari – Juventus: ambele joacă acasă

Meciul de azi din Liga 1 Betano se dispută pe stadionul din Voluntari, unde a găzduit și Juventus meciurile din acest an. Debutul lui Adi Mutu ca antrenor a fost unul bun, echipa lui câștigând cu 1-0 la Chiajna. „Briliantul” vrea să își mențină procentajul maxim de victorii și diseară, după jocul împotriva ultimului loc. Juventus are 3 înfrângeri consecutive dar poate complica foarte mult calculele din playout dacă învinge: 5 echipe s-ar găsi despărțite de doar 5 puncte.

Partidele de mai sus au streaming live dar nu sunt singurele. Pe Betano poți urmări competițiile importante. Astăzi sunt jocuri din campionatele Germaniei, Franței, Belgiei, Ucrainei sau Poloniei sunt LIVE pe Betano!

Euroliga: jocul 4, ultimul?

Primele două sferturi de finală din Euroligă s-au decis după 4 jocuri și au oferit o mare surpriză: Zalgiris a eliminat-o pe Olympiacos. Fenerbahce e calificată și ea în final 4 iar azi pot avansa ȚSKA Moscova și Real Madrid. Ambele conduc cu 2-1 în seriile cu Khimki, respectiv Panathinaikos. Pe Betano ai cote mărite și streaming live în playoff-ul Euroligii!

Leave a Reply