Ce pariem azi: Latovlevici, la 90 minute de titlu

Iasmin Latovlevici va câștiga campionatul Turciei cu Galatasaray dacă ia un punct diseară. Nicolae Stanciu poate urca pe podium cu o victorie azi. Finala cupei Germaniei, ultima etapă din Franța, Dinamo Kiev – Șahtior.

Vezi toate meciurile zilei pe site-ul Betano!

Campionatul Turciei: Galatasaray e campioană cu un egal

Ultimele meciuri din campionatul Turciei sunt decisive pentru primele patru locuri. Galatasaray conduce clasamentul, cu 3 puncte peste urmăritoare, și va fi campioană dacă ia cel puțin un punct Goztepe. Fenerbahce și Bașakșehir completează podiumul și ambele au șansa să ia titlul, dar depind de rezultatul echipei lui Latovlevici. Pe 4, la un punct în spatele lor, e Beșiktaș. Toate echipele din top 4 sunt favorite azi și nu își permit pași greșiți pentru poziții cât mai bune în cupele europene: campioana va merge în grupele Ligii Campionilor, locul 2 în preliminarii iar următoarele două în Europa League. Urmărește etapa cu streaming live de la 19:00 pe Betano!

Cehia: ultima șansă la podium pentru Sparta Praga

La ora 17:00 se joacă penultima etapă din campionatul Cehiei, iar Stanciu, Niță și Vătăjelu pot urca pe locul 3. Sparta e pe 5, la 3 puncte de Sigma Olomouc și un punct de Jablonec. Vor juca astăzi cu Sigma, iar victoria i-ar propulsa pe podium pentru că Jablonec are o deplasare grea, la Slavia Praga. Slavia încă are șanse la titlu, fiind la 4 puncte de Viktoria Plzen, și va trata meciul cu maximă seriozitate. Vezi pe Betano, cu streaming live, cum evoluează cei trei internaționali români la Sparta!

Cupa Germaniei: Bayern – Frankfurt în finală

Campioana Germaniei are șanse uriașe să facă „dubla”, jucând finala Cupei la ora 21:00. Frankfurt nu a mai câștigat niciun trofeu de 30 de ani, în timp ce Bayern are 30 de trofee luate numai din 2002 până acum! Frankfurt s-a bătut pentru cupele europene în campionat, dar finalul dezastruos – 4 puncte în ultimele 7 etape i-a lăsat în mijlocul clasamentului. Poate merge în Liga Europa dacă ia cupa! Ai cote cu marjă 0% pe Betano la finala Cupei!

Încoronarea Bătrânei Doamne în Italia, lupta pentru Liga Campionilor în Franța

Azi va fi decernat trofeul în Serie A, unde Juventus a devenit campioană la finalul rundei trecute. „Bătrâna Doamnă” va ridica trofeul în fața fanilor după meciul cu Verona, de la ora 16:00. În Franța, 3 echipe se vor bate pe un loc de Liga Campionilor începând cu ora 22:00: Monaco, Lyon și Marseille. Ultima etapă începe azi în Spania, meciurile fiind la ore diferite pentru că nu mai pot exista schimbări la locurile cu miză. Derby în Ucraina, între Dinamo Kiev și Șahtior Donețk. Lista completă a meciurilor de azi e AICI!

Leave a Reply