razvan-lucescu

Ce pariem azi: îl poate opri cineva pe Lucescu?

O seară cu două meciuri de cupă importante pentru Răzvan Lucescu și Răzvan Marin și două întâlniri care au cote cu marjă 0%. La toate evenimentele importante e streaming live!

Atromitos – PAOK, 19:30

Răzvan Lucescu e foarte aproape de semifinalele Cupei Greciei. În tur a câștigat cu 2-0 cu Atromitos și e greu de crezut că poate rata calificarea azi. Nu a pierdut de 14 meciuri și are 12 victorii consecutive, iar singurele două înfrângeri din competițiile interne au fost cu 1-0. Atromitos a pierdut doar un meci acasă în sezonul actual, însă doar odată a învins la diferență mai mare de un gol. Meciul poate fi urmărit cu streaming LIVE pe Betano!

Brugge – Standard, 21:45

Celălalt Răzvan care ne face mândri în Europa e, de asemenea, live pe Betano. Răzvan Marin e cu un picior și jumătate în finala Cupei Belgiei înaintea meciului cu Brugge. Turul a fost câștigat cu 4-1 de Standard, meci în care mijlocașul român a dat o pasă de gol. Dacă el e în formă excelentă, Brugge trece prin prima perioadă nefastă din 2017-18: are o victorie în ultimele 4 meciuri. Gazdele au înscris peste 2,5 goluri în ultimele 9 partide jucate acasă! Au primit gol în 7 dintre ele, iar în patru rânduri au primit cel puțin 2. Cota ca Brugge să întoarcă scorul și să se califice e de peste 5.00!

Valencia – Barcelona, 22:30

În Copa del Rey se știe deja o finalistă: Sevilla. Pe a doua o aflăm diseară, în meciul Valencia – Barcelona. Catalanii au învins cu 1-0 în tur și sunt, din nou, favoriți. Pe Mestalla nu au mai pierdut de 10 ani, însă din cele 12 partide jucate de atunci au câștigat doar 4, celelalte 8 fiind egaluri. Valencia e în criză: a pierdut ultimele 5 meciuri și e acum în pericol să piardă locul de Liga Campionilor în campionat. O finală le poate salva sezonul. Pot trece de Barca? Pariază pe Betano, unde ai cote cu marjă 0% la piața 1X2!

Baschetul începe după 21:00

Cele mai tari meciuri de azi din baschet încep după ora 21:00 și se termină spre dimineață. Euroliga are marjă 0% la Panathinaikos – Baskonia și cote mărite la celelalte partide. NBA are prima partidă a zilei la ora 2:00 și pe lista meciurilor e Washington Wizards – Boston Celtics, între echipe din top 4-ul Conferinței de Est. Toate jocurile importante din baschet au streaming LIVE pe Betano!

Leave a Reply