Harry Kane

Ce pariem azi: Harry Kane revine cu West Ham

Kane se întoarce în primul 11 în meciul care închide etapa din Anglia, Tottenham – West Ham, duel londonez cu cote cu marjă 0% pe Betano! Real și Barcelona joacă în Cupa Spaniei, iar dimineață urmărim Halep – Begu la Shenzhen!

Tottenham a terminat 2017 în forță, cu 6 succese în ultimele 7 meciuri. Decembrie a fost luna lui Harry Kane, care a marcat de 8 ori, cu hattrick-uri consecutive înainte și după Boxing Day. Golgheterul a fost odihnit în ultima etapă, cu Swansea, întrând abia în finalul meciului, dar va reveni în echipa de start diseară. Kane obișnuiește să marcheze în poarta lui West Ham, cu 7 reușite în ultimele 6 jocuri cu ei. A marcat cel puțin două goluri de 7 ori în sezonul actual și are cotă de 3.40 să o facă din nou cu West Ham!

West Ham a reușit să treacă peste linia de retrogradare acum trei zile, după meciul cu West Brom. Victoria venită în minutul 94 a fost crucială, cu o contracandidată, așa că nu mai simt aceeași presiune. Ultimele două meciuri dintre Tottenham și West Ham s-au terminat cu același scor, 2-3. În septembrie, în campionat, Spurs a condus cu 3-0 din minutul 60 dar a primit două goluri și a ținut cu greu de puncte. În octombrie, în Cupa Ligii, West Ham a reușit revenirea de la 2-0, cu trei goluri în a doua repriză, pentru a câștiga în deplasare. Cotele din piața 1X2 au marjă 0%. Click AICI pentru oferta completă!

Copa del Rey: Real și Barcelona sunt în direct pe Betano!

Optimile din Copa del Rey continuă cu turul ultimelor 4 meciuri, toate transmise prin streaming live pe Betano.com! De la 20:00 vor fi Celta Vigo – Barcelona și Leganes – Villarreal, iar de la 22:00 Numancia – Real Madrid și Espanyol – Levante. Dacă Real e favorită mare la o echipă de Segunda, cota Barcei pentru victorie depășește 2!

Semifinala României începe la 8:00 pe Betano TV

Simona Halep și Irina Begu se întâlnesc în semifinalele turneului de la Shenzhen dimineață, la ora 8:00. Câștigătoarea va urmări apoi meciul dintre Maria Șarapova și Katerina Siniakova, de la 10:00, pentru a afla a doua finalistă. Vă invităm și pe voi să urmăriți semifinalele, în direct, pe Betano.com!

Leave a Reply