lucescu-paok-olympiakos

Ce pariem azi: Fără șanse la titlu, PAOK vrea cupa

Răzvan Lucescu poate duce PAOK în finala Cupei Greciei; în Cupa Germaniei e Leverkusen – Bayern. Partide din La Liga, Premier League, Serie A și B plus semifinala sibiană din Cupa României! Multe meciuri cu cote mărite și cu marjă 0% pe Betano!

 

A doua finală de Cupa Greciei a lui Lucescu?

Scos din lupta pentru campionat de către acțiunile fanilor și ale conducătorilor lui PAOK, Lucescu e nevoit să se mulțumească în acest sezon cu câștigarea Cupei. La ora 19:00, PAOK primește vizita lui Panionios, într-un meci ce se va juca fără spectatori. Trupa din Salonic a câștigat turul cu 3-1 în deplasare și e favorită nu numai la victorie azi, ci și la câștigarea trofeului! Antrenorul român poate cuceri primul trofeu după mai bine de 5 ani și se poate revanșa pentru finala pierdută în 2015, pe când conducea micuța Skoda Xanthi. Urmărește cu streaming live Cupa Greciei și pariază pe Betano, unde ai cote cu marjă 0% la semifinala lui Lucescu!

Județul Sibiu va avea o finalistă în Cupa României

Nu degeaba i se spune competiția surprizelor. Sunt șanse ca în finala Cupei să ajungă, anul acesta, o divizionară secundă. FC Hermannstadt a umilit-o pe FCSB în sferturi, după ce înainte eliminase alte două cluburi din Liga 1 Betano. Azi va da piept cu vecinii din Mediaș, de la Gaz Metan, echipă ce riscă să retrogradeze la finalul campionatului. E posibil ca în finală să avem fie un club ce joacă acum în liga secundă, fie unul ce o va face anul viitor! Sigur e că județul Sibiu va avea din nou o reprezentantă în ultimul act al Cupei, după 67 ani. În 1951, Flacăra Mediaș (actuala Gaz Metan) pierdea în a doua repriză de prelungiri cu CCA (actuala Steaua). Crezi în surprize? Pe Betano, ai cotă 6 pentru Hermannstadt sau Gaz Metan să câștige trofeul!

Tripla lui Heynckes și invincibilitatea Barcelonei

Jupp Heynckes a adus deja titlul din Bundesliga la Munchen și are ca obiectiv o nouă triplă. Următorul pas poate fi făcut azi, de la 21:45, când Bayernul merge pe BayArena pentru semifinala de cupă cu Bayer Leverkusen.

Tot mai aproape de trofeu e și Barcelona, care joacă în La Liga în deplasare la Celta Vigo. Catalanii au 11 puncte avans și e imposibil să piardă campionatul, însă pot continua seria de invincibilitate. În weekend au bătut recordul de meciuri consecutive fără înfrângere în prima ligă a Spaniei, ajungând la 39: ultimele 7 etape din sezonul trecut și toate cele 32 din actualul. Pot pierde vreun meci până la finalul anului? Diseară joacă în Spania și clubul lui Florin Andone, care speră din nou să rămână în Primera. Deportivo, cu două victorii legate, s-a apropiat la 5 puncte de primul loc salvator și vrea încă un succes azi cu Sevilla – care riscă să piardă locurile europene.

Pentru a evita retrogradarea joacă și George Pușcaș diseară, în Serie B; iar Inter și Tottenham au meciuri de campionat. Vezi AICI toate partidele zilei din fotbal!

Leave a Reply