arsenal-milan

Ce pariem azi: Europa League și Indian Wells

Seară cu fotbal de calitate în Liga Europa, unde vom afla sfert-finalistele, urmată de o noapte cu tenis bun la Indian Wells. Simona Halep urmărește atentă cele două meciuri din care se vor stabili jucătoarele din a doua semifinală.

Optimile Europa League iau startul la 18:00

Primul meci se joacă în Rusia, între Lokomotiv Moscova și Atletico Madrid. Spaniolii au câștigat cu 3-0 în tur, astfel că pare un meci cu soarta calificării deja decisă. Restul de 7 partide se anunță mult mai disputate, iar pe Betano poți paria pe cote cu marjă 0% sau pe cotele mărite la cele mai tari partide.

La 20:00, evenimentul principal e în Țara Bascilor, între Bilbao și Marseille. Deși au pierdut cu 3-1 în tur, cei de la Bilbao au motive să aștepte o calificare. Bascii au revenit de 13 ori în retur, după ce pierduseră prima manșă în 22 cazuri.

Lazio, echipa care a eliminat-o pe FCSB riscă să iasă și ea din competiție. Italienii au făcut 2-2 pe terenul lor cu Dinamo Kiev, scor care îi obligă să câștige azi. Ucrainienii nu au pierdut niciun meci acasă în acest sezon, iar dintre remize, doar una s-a terminat 2-2.

Plzen și Sporting sunt echipe pe care le-am văzut în acest sezon la București, iar una dintre ele va ajunge în sferturile Europa League. Portughezii au prima șansă, după ce au câștigat cu 2-0 la Lisabona. Cehii au jucat bine acasă în meciurile internaționale, după înfrângerea cu FCSB din preliminariile Champions League. Toate cele 5 jocuri de atunci au fost câștigate la diferență de minim 2 goluri!

Zenit – Leipzig e tot la 20:00, iar rușii sunt mici favoriți conform cotelor. Zenit a revenit de două ori în acest sezon european după o înfrângere în tur, reușind să le elimine acasă pe Utrecht și Celtic. RB Leipzig a primit gol în 14 din ultimele 15 deplasări.

La 22:05 e finala din optimi, pe Emirates, între Arsenal și Milan. Englezii au câștigat cu 2-0 pe San Siro un meci în care au strălucit Ozil și Mkhitaryan. Jucătorii lui Wenger au recunoscut că își doresc trofeul, fiind singurul mod prin care pot juca anul viitor în Liga Campionilor.

A treia echipă rusă calificată în optimi e ȚSKA Moscova, și ea învinsă în tur. 0-1 acasă cu Lyon înseamnă că rușii sunt obligați să câștige în Franța, însă gazdele au pierdut doar un meci european din ultimele 10 jucate pe Parc Olympique Lyonnais.

În final, Salzburg – Dortmund, tot la 22:05. Marea surpriză de săptămâna trecută a avut loc în această optime, austriecii câștigând cu 2-1 pe Signal Iduna Park. Echipa germană a demonstrat că Europa League e o prioritate când a odihnit mai mulți jucători importanți în ultima etapă de campionat.

 

Noaptea de tenis începe devreme, la 20:00. Toate meciurile au streaming live!

Primele două sferturi pe tabloul masculin sunt la noapte. Borna Coric, singurul sfert-finalist care nu era pe lista capilor de serie, va da piept cu sud-africanul Kevin Anderson. Coric, în vârstă de 21 ani, nu a câștigat niciun set în 3 meciuri jucate până acum cu Anderson.

La ora 4:00 e programat Roger Federer – Hyeon Chung. Numărul 1 mondial a fost campion anul trecut la Indian Wells și are o formă foarte bună. În 2018 nu are nicio înfrângere și a pierdut numai 3 seturi. Pe Chung l-a învins deja anul acesta, în semifinalele Australian Open.

Pe tabloul feminin vom afla posibilele adversare ale Simonei Halep din finală. La 20:00 va fi Angelique Kerber – Daria Kasatkina. Kerber vine în sferturi după o victorie scurtă și categorică în fața Carolinei Garcia, 6-1 / 6-1. Kasatkina a eliminat deja două tenismene mult mai bine cotate, pe Stephens și Wozniacki, și vrea a treia surpriză consecutivă.

Ultimul sfert de finală va începe la ora 2:00, între Venus Williams și Carla Suarez Navarro. Venus are 3 victorii în două seturi în acest turneu, în runda a doua eliminând-o chiar pe sora ei, Serena.

Leave a Reply