liga2

Ce pariem azi: etapă restantă în Liga 2

Etapa 23 din liga a doua a fost reprogramată la începutul lui martie pentru această săptămână, din cauza vremii potrivnice. Chindia Târgoviște a luat 3 puncte în prima partidă a rundei și rămâne aproape de primele două poziții. Azi, Călărași se poate distanța în fruntea clasamentului.

Pariază pe Betano, sponsorul oficial al Ligii 1!

3 echipe la promovare

Cursa pentru locurile ce duc în Liga 1 e dusă în 3. Primele două poziții asigură promovarea directă iar a treia duce la barajul cu locul 12 din prima divizie. Lider este Dunărea Călărași, la egalitate cu Hermannstadt și cu 4 puncte peste Chindia Târgoviște. Călărășenii lui Dan Alexa au un meci în minus, după ce Chindia a învins ieri Miroslava iar Sibiul a câștigat la masa verde cu retrasa Olimpia Satu Mare. Dunărea nu a mai pierdut în campionat din etapa a treia și e favorită azi, de la 16:00, în meciul cu Balotești.

Numele echipelor ce vor termina pe podium nu se vor schimba. Pe locul 4 e CS Afumați, la 11 lungimi de Chindia. Ilfovenii au, și ei, un meci în minus – întâlnesc Sportul Snagov de la 16:00 – și e de așteptat să câștige. Va fi, însă, greu, să recupereze distanța în cele 12 etape rămase.

2 echipe s-au retras, 11 încearcă să evite retrogradarea

Olimpia Satu Mare și ASA Târgu Mureș s-au retras în iarnă din campionat și pierd toate meciurile returului cu 3-0. Rămân trei locuri retrogradabile, iar după etapa de azi am putea vedea 11 echipe la distanță mică între ele. De la locul 8 – al Ripensiei – până la primul de sub linie sunt 8 puncte, diferență care s-ar putea reduce până la 5.

Cu șanse foarte mici e Dacia Unirea Brăila, care din septembrie are o singură victorie – și aceea la masa verde, cu Târgu Mureș. Brăilenii dau piept cu o altă echipă din partea de jos a clasamentului – Luceafărul Oradea, de la ora 15:00. Meciuri mai dificile au Suceava și Pandurii, tot la 15:00, în deplasare la cluburile aflate pe 5 și 6: FC Argeș și AFC Clinceni. Lor li se adaugă CS Balotești, care va primi vizita Călărașiului.

Două jocuri de azi par mai disputate: Metaloglobus – ASU Poli Timișoara și Mioveni – UTA. Cel din urmă va începe la 19:30 și poate însemna, pentru echipa învingătoare, liniștea până la final. Un egal, în schimb, ar complica situațiile cluburilor care anul trecut au terminat pe locurile 3 și 4.

Toate meciurile din Liga 2 sunt incluse în oferta Betano!

Leave a Reply