Ce pariem azi: cote cu marjă 0% în Premier League!

Premier League mai are un meci din etapă: Southampton – Brighton. Viitorul – Hermannstadt și FC Argeș – U Cluj în România. Sparta Praga joacă la Ostrava. Iată cele mai interesante meciuri ale zilei.

17:30: Ural – Rostov

Ural, echipa lui Eric Bicfalvi, este pe penultimul loc în campionatul Rusiei. În ultimul joc al etapei a șaptea o va întâlni pe FK Rostov, surpriza începutului de sezon, aflată pe locul 3 în acest moment. Bicfalvi este incert, suferind o accidentare în lotul României din meciurile Ligii Națiunilor. Mijlocașul ofensiv a fost cel mai important jucător al lui Ural în începutul sezonului, el marcând 3 din cele 5 goluri ale rușilor.

18:00: FC Argeș – Universitatea Cluj

În liga secundă va fi un derby între echipe de tradiție care se bat pentru promovare. FC Argeș și U Cluj au câte 12 puncte după 6 etape, iar cine câștigă urcă pe poziția a patra. Piteștenii nu au nicio înfrângere în campionat, dar au fost eliminați din Cupa României de CSM Slatina, formația din liga județeană. Clujenii au patru victorii consecutive, în campionat și cupă, dar au suferit două eșecuri în deplasare în debutul sezonului.

19:00: Banik Ostrava – Sparta Praga

Sparta e singura formație care încă nu a simțit gustul înfrângerii în prima ligă din Cehia. Cu 5 victorii și 2 egaluri, echipa la care joacă Niță, Vătăjelu, Chipciu și Stanciu e la 4 puncte de Slavia Praga și Viktoria Plzen, iar diseară ar putea micșora din nou diferența. Sezonul trecut, ambele meciuri dintre Sparta și Ostrava s-au terminat 3-2.

21:00: Viitorul Constanța – FC Hermannstadt

Hermannstadt e cea mai slabă echipă din Liga 1 Betano în deplasare, unde nu a luat încă vreun punct. Sibienii sunt pe loc de baraj, având doar cele 7 puncte strânse acasă. Viitorul a pierdut, în prima etapă, cu cealaltă nou-promovată – Dunărea Călărași – la Constanța, dar pornește ca favorită în meciul de diseară. Clubul lui Hagi s-ar apropia, cu o victorie, la 2 puncte de primul loc.

21:00: Hapoel Haifa – Beitar Ierusalim

Gabi Tamaș e anunțat titular la Hapoel Haifa în meciul de diseară, cu Beitar. Sezonul trecut au jucat finala Cupei Israelului, Hapoel impunându-se după prelungiri. Acum, Beitar, care a terminat pe 3 în ediția precedentă, trece printr-o criză: nicio victorie în 2018/19 și 5 înfrângeri consecutive.

21:30: Spal – Atalanta

Gazdele au un golaveraj de 2-1 după trei etape, toate meciurile lor terminându-se cu doar un gol marcat. Spal e singura echipă care nu a avut niciun meci de peste 2,5 goluri în debutul sezonului de Serie A, spre deosebire de Atalanta, care a avut două partide cu minim 3,5. Anul trecut, ambele meciuri directe s-au terminat 1-1.

22:00: Southampton – Brighton

Duelul zilei în oferta Betano are cote cu marjă 0%! Southampton și Brighton au ca obiectiv evitarea retrogradării și sunt la egalitate în clasament, cu câte 4 puncte. S-au întâlnit luna trecută, în Cupa Ligii, iar Southampton a mers mai departe după o victorie cu 1-0. Forma lor bună a continuat și în campionat, cu un succes la Crystal Palace (2-0), în timp ce Brighton a făcut doar egal cu Fulham, acasă, 2-2.

22:00: Girona – Celta Vigo

Cu cea mai bună apărare din Primera Division, Celta Vigo are ocazia să o egaleze pe Real Madrid cu o victorie la Girona. Celta a avut un succes important înaintea pauzei internaționale, cu Atletico, 2-0. Și Girona a luat 3 puncte deși pornea cu șansa a doua, pe terenul lui Villarreal, unde s-a impus cu 1-0. Gazdele de azi au primit gol, până acum, doar de la Real Madrid, păstrând poarta închisă în celelalte două partide.

22:00: Livorno – Crotone

Un alt meci care s-a jucat și acum o lună, în cupă. Crotone a câștigat acea partidă cu 1-0, calificându-se în șaisprezecimi. Echipa lui Adrian Stoian are un obiectiv clar: revenirea în Serie A, după ce a retrogradat în ultima etapă a sezonului trecut. Crotone a început campionatul cu un eșec usturător, 0-3 la Cittadella, dar în runda a doua și-a refăcut golaverajul în meciul cu Foggia, câștigat cu 4-1.

Leave a Reply