Ce pariem azi: Chipciu sau Marin? Campionatul Belgiei încă nu e decis

Anderlecht și Standard sunt foarte aproape de Brugge în clasament. Mai sunt trei aproape, lupta pentru primul loc e deschisă iar meciul dintre ele de la 15:30 e foarte important. Gaz Metan și Hermannstadt vor în finala cupei. Cote cu marjă 0% în Premier League și o zi plină de tenis la Madrid.

Standard e cea mai bună echipă din playoff deși s-a calificat in extremis

Formația lui Răzvan Marin a terminat pe 6 în sezonul regulat cu greu, revenind de la 2-0 în ultima etapă pentru un loc în playoff. Acum e implicată în lupta la titlu, ce se duce în trei. Brugge conduce, cu 42 puncte, urmată de Anderlecht (40) și Standard (38). De la 15:30 e Anderlecht – Standard, meci foarte important în finalul sezonului. Brugge va juca la Charleroi la ora 19:00 și poate pierde din nou puncte. Nu are decât o victorie în deplasare în 2018, iar în playoff a reușit doar un egal. Mai mult, duminică va juca la Liege cu Standard, unde toate echipele au fost învinse.

Dacă Brugge continuă seria rezultatelor negative în deplasare, până la finalul săptămânii va fi un nou lider în Belgia. Anderlecht ar putea urca încă de azi pe primul loc cu o victorie! Urmărește cu streaming live toate meciurile din campionatul Belgiei pe Betano!

Hermannstadt a pierdut ultima dată în august

Universitatea Craiova va juca finala Cupei cu una dintre Gaz Metan Mediaș și FC Hermannstadt. Hermannstadt s-a impus în tur cu 1-0 și se poate califica dacă nu pierde la diferență de două goluri! Sibienii au o singură înfrângere în tot sezonul, în august, iar de atunci au reușit promovarea în Liga 1 Betano și au eliminat 3 echipe din primul eșalon în drumul spre semifinalele cupei: Voluntari, Juventus și FCSB. Gaz Metan se concentrează pe campionat, unde vrea să evite retrogradarea. A luat 13 puncte în playout și a urcat pe loc de baraj. Urmează un meci extrem de important pentru medieșeni duminică, în Liga 1 Betano, împotriva Concordiei Chiajna. Își vor păstra cei mai buni jucători pentru acea partidă sau vor forța finala?

West Ham – Manchester United are cote cu marjă 0%

O singură restanță a rămas de jucat în Premier League înaintea etapei de final ce va avea loc duminică. West Ham a evitat retrogradarea dar vrea o clasare cât mai bună și, deși e pe 15, ar putea încheia sezonul pe locul 10! Man United va termina pe podium și are nevoie de un singur punct pentru a fi sigură de locul al doilea. Pariază pe campionatul Angliei unde ai azi cele mai mari cote pentru pariurile pe rezultat final!

Madrid: Halep și Șarapova pot juca din nou în finală

Turneul de la Madrid propune azi sferturile pe tabloul feminin și optimile pe cel masculin. Simona Halep va juca la ora 15:00 cu Karolina Pliskova, după care va fi și meciul Mariei Șarapova cu Kiki Bertens. Halep a câștigat ultimele două turnee din capitala Spaniei dar a pierdut finala din 2014 cu rusoaica. În ediția actuală, Șarapova a eliminat deja două românce în primele tururi: pe Mihaela Buzărnescu și Irina Begu.

Pe tabloul masculin, Nadal e mare favorit după ultimele rezultate, cu cotă 1.35 să își apere trofeul câștigat anul trecut. Va juca ultimul meci al zilei, după ora 21:00, cu argentinianul Diego Schwartzman. Turneul de la Madrid poate fi urmărit integral, LIVE, pe Betano!

Leave a Reply