Constantin Galca Vejle

Ce pariem azi? Cele mai interesante dueluri ale zilei

O nouă zi plină de fotbal pe Betanounde bătălia pentru titlu în Anglia, Spania și Italia continuă, iar echipa unui antrenor român domină autoritar liga în care se află. Noi am extras cele mai interesante meciuri ale zilei, dar tu ești liber să alegi din oferta noastră uriașă de pariuri.

1.Naestved – Vejle

Echipa antrenată de Constantin Gâlcă, Vejle, care este și liderul autoritar al ligii secunde din Danemarca, are parte de un meci ușor la prima vedere în deplasarea de la Naestved, ocupanta penultimului loc. Gazdele de astăzi nu au nicio victorie în cele 11 meciuri directe cu Vejle, dar moralul în meciurile de acasă este unul bun, cu 3 meciuri consecutive fără înfrângere (2 egaluri și o victorie). Dincolo, oaspeții au o serie de 3 victorii în partidele din deplasare, în care au primit un singur gol.

Meciul este LIVE Stream pe site-ul și aplicația Betano!

Cote Betano 1×2: 5.75 – 3.70 – 1.55

2.Slavia Praga – Viktoria Plzeň

Primele două echipe din prima ligă din Cehia se înfruntă astăzi în duelul zilei, cu Slavia Praga având un avans de șase puncte peste Viktoria Plzen. Oaspeții nu au renunțat la ideea de a-și prinde rivalii din urmă în cursa pentru titlu și au o serie impresionantă, cu 10 victorii și o remiză în ultimele 11 meciuri. Singurul egal al Viktoriei a venit chiar împotriva celor de la Slavia Praga atunci când s-au întâlnit la începutul acestei luni, iar un nou egal nu ar fi o opțiune de exclus pentru gazdele de astăzi. Faptul că Slavia a primit doar 11 goluri în acest sezon arată soliditatea defensivei, iar Plzen are 5 partide consecutive fără gol primit.

Meciul este LIVE Stream pe site-ul și aplicația Betano!

Cote Betano 1×2: 1.95 – 3.30 – 4.10

3.Liverpool – Crystal Palace

Liverpool încă așteaptă cofirmarea câștigării titlului în urma egalului, 0-0, din Merseyside Derby.
Crystal Palace a reluat meciurile la fel cum a încheiat înainte de pauza forțată cu o victorie 2-0 în deplasare de la Bournemouth sâmbătă seara. Crystal Palace are o serie de 4 victorii la rând în Premier League. Elevii fostului antrenor al cormoranilor, Roy Hodgson, au pus mereu probleme gazdelor în meciurile directe.

Cote Betano 1×2: 1.33 – 5.25 – 10.00

4.Atalanta – Lazio

Atacul Atalantei prosperă în acest sezon, fiind echipa cu cele mai multe goluri marcate din Italia, dar apărarea lor a fost destul de instabilă și ar fi putut primi mai multe goluri, dacă nu ar fi fost pentru performanța excelentă a lui Gollini.
Pe de altă parte, Lazio se confruntă cu cel mai greu adversar înainte de a se întâlni cu Juventus și au nevoie de un rezultat pozitiv pentru a porni cu un moral bun în partida cu Bianconeri.
Ultimele meciuri directe dintre aceste două echipe au înregistrat o mulțime de goluri, iar premisele pentru această partidă sunt pozitive.

Meciul este LIVE Stream pe site-ul și aplicația Betano!

Cote Betano 1×2: 2.24 – 3.90 – 3.33

5.Real Madrid – RCD Mallorca

Real Madrid este acum singura echipă care se poate lăuda cu un record 100% de la reluare fotbalului în LaLiga.
Real Mallorca este fără victorie de la întoarcerea LaLiga și se va confrunta cu un alt test dur în această săptămână.

Meciul este LIVE Stream pe site-ul și aplicația Betano!

Cote Betano 1×2: 1.15 – 7.80 – 19.00

Toate meciurile zilei sunt incluse în oferta Betano unde găsești: peste 1,400 de pariuri pe fiecare meci, speciale, live, opțiuni de Cash Out și BetCombo, precum și Misiuni cu premii speciale în fiecare săptămână. Te-ai hotărât asupra pronosticurilor de astăzi?

Leave a Reply