dan petrescu pariuri live

Ce pariem azi? Cele mai importante meciuri sunt live pe Betano.com

Ne pregătim de optimile Cupei României, iar în Anglia și Franta vor începe mâine etape intermediare. Până atunci, vă propunem cele mai interesante meciuri ale zilei.

CFR se poate distanța în fruntea campionatului
Meciul zilei din Liga 1 Betano e CFR Cluj – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe (link cu cotele meciului). CFR poate profita de pașii greșiți făcuți de FCSB si Universitatea Craiova în weekend și o victorie cu Sepsi, formație care a strâns doar trei puncte în ultimele 10 meciuri, i-ar distanța pe clujeni la 5 puncte de locul secund. Meciul poate fi urmărit live pe Betano.com, sponsorul oficial al Ligii I. Toate statisticile despre meci le puteți citi aici.

Șumudică poate urca pe podium
Neînvins de patru etape, Șumudică poate urca pe podium la finalul zilei. Kayserispor are meci acasă cu Istanbul Bașakșehir, de pe locul 2, care a ajuns la 6 meciuri fără înfrângere în campionat. Etapa trecută, Bașakșehir a câștigat clar în fața liderului Galata, scor 5-1, togolezul Adebayor reușind un hattrick. Kayseri are nevoie de victorie pentru a ajunge pe podium, rezultat prin care s-ar apropia la un punct de adversarii de azi. Meciul poate fi urmărit live pe Betano.com de la ora 19:00, click aici pentru oferta de pariere pentru acest meci. 

Moți și Keșeru au meci cu ultima clasată
Învinsă joi de Bașakșehir în grupele Europa League, Ludogoreț are meci foarte ușor azi pentru a-și reveni. Adversara, Vitoșa Bistrița. În 16 etape, Vitoșa nu a câștigat niciodată, are doar trei puncte și un golaveraj foarte slab – 8-37. Ludogoreț are un golaveraj în oglindă (37-8) și e lider, cu un singur punct peste ȚSKA Sofia. Urmăriți meciul live pe Betano.com de la 17:30! Cotele sunt aici!

Cote cu marjă 0% la Espanyol – Getafe
În La Liga joacă de la ora 22:00 Espanyol și Getafe. După două eșecuri consecutive, Espanyol a coborât până pe 16, fiind depășită de Eibar și Bilbao. Oaspeții au o perioadă bună, cu 4 meciuri fără înfrângere, serie în care au câștigat jumătate din punctele luate în acest sezon. O nouă victorie ar duce Getafe până pe locul 7. Betano.com oferă streaming live pentru acest meci și cote cu marjă 0% la pariurile de tip 1X2!

Spartak Moscova – Zenit, 18:30, LIVE STREAMING 
Meci între echipe de top în Rusia. Spartak nu a mai pierdut de 10 etape și se apropie de vârful clasamentului. Zenit e echipa cu cea mai bună apărare din campionat, cu doar 9 goluri primite. E pe locul 2, la 6 puncte de lider.

Atalanta – Benevento, 21:45 – LIVE STREAMING 
Atalanta s-a calificat în primăvara Europa League după victoria categorică la Everton, 5-1, dar în campionat nu merge bine. Mult mai prost merge, însă, Benevento – singura echipă dintr-o primă ligă importantă a Europei care încă nu a luat vreun punct!

AEK Atena – Platanias, 19:30 | LIVE STREAMING 
AEK Atena poate reveni pe primul loc în campionatul Greciei, după ce PAOK a făcut doar egal. AEK primește vizita ultimei clasate, Platanias, care a pierdut ultimele 6 meciuri, primind 17 goluri și marcând doar 2.

Leave a Reply