streaming fotbal serie a betano

Serie A, Primera Division, Bundesliga și Ligue 1 – streaming live pe Betano TV

Principalele campionate de fotbal europene programează vineri câte un meci, cel care deschide apetitul pentru pleiada de meciuri din week-end. Toate partidele se pot viziona pe Betano TV – serviciul de streaming live al Betano.

Serie A

De la ora 21:45, în Serie A se joacă primul meci al etapei 24, între Napoli și Genoa. Paridele din campionatul Italiei se pot viziona cu streaming live pe Betano TV, iar această întâlnire nu face excepție. Imaginile video de la Napoli – Genoa se pot urmări în această pagină, de la ora de start.

Napoli este una dintre echipele cu șanse la titlu și va încerca în acest meci să își extindă la 13 seria de meciuri fără înfrângere. De cealaltă parte, Genoa este una dintre codașele din clasament. Fosta echipă a lui Armando Maradona are o cotă atractivă pe Betano, 1,35 pentru victorie.

Primera Division

În Spania, singurul meci al zilei este Espanyol – Real Sociedad (21:45). Toate meciurile din Primera Division se văd pe Betano TV, aici. Espanyol – Real Sociedad beneficiază pe Betano de cote cu Marajă 0% (cele care oferă profit maxim pentru pariori) și are peste 202 de tipuri de pariuri disponibile!

Sunt două echipe din partea superioară a clasamentului (Real Sociedad – locul 5 și Espanyol – locul 8). Gazdele se află într-o formă bună, au trei victorii consecutive, în timp ce oaspeții s-au chinuit etapa trecută să o învingă cu 3-2 pe codașa din La Liga, Osasuna.

Bundesliga

În Bundesliga, se joacă astăzi doar Mainz – Augsburg. Partidele din campionatul Germaniei se pot urmări cu streaming live pe Betano TV.

În acest meci, gazdele vor da piept cu ultima clasată, Augsburg, care a câștigat doar un meci din ultimele 8. Mainz are o cotă atractivă la victorie, de peste 2,00, pe Betano.

Ligue 1

Și campionatul Franței este transmis cu imagini video live pe Betano TV. Astăzi singurul meci este cel dintre Bordeaux și PSG. Echipa pariziană se află pe locul al doilea și nu dorește să piardă contactul cu liderul. Cota la victorie a lui PSG este de peste 1,60, pe Betano.

Leave a Reply