play-out liga 1

Calcule play-out: Poli, Pandurii și Chiajna luptă pentru evitarea locului 7

Play-out-ul din Liga 1 de fotbal programează astăzi partida Poli Timișoara – Pandurii Tg. Jiu. Cele două echipe se află în „zona roșie” a clasamentului și luptă să evite retrogradarea directă. Tot astăzi joacă și Chiajna, care la rîndul ei caută să rămână în zona barajului.

Pariuri live pe play-out-ul din Liga 1

Din play-out-ul Ligii 1, locurile 5 și 6 vor juca barajul de rămânere în primul eșalon, iar locurile 7 și 8 vor retrograda.  ASA Tg. Mureș este deja matematic  în Liga 2, pe locul 8,  înainte cu trei etape rămase de disputat în play-out, în timp ce Poli Timișoara, Pandurii și Chiajna – toate câte 23 de puncte – se luptă să evite locul 7, cel care duce și el direct la retrogradare.

Cu FC Botoșani pe locul 4 (30 de puncte), rămâne ca Poli, Pandurii și Chiajna să spere cel mult la pozițiile 5 și 6 – cele de baraj. De aceea, pentru cele trei echipe evitarea locului al 7-lea pare a fi cel mai important obiectiv, cu trei etape rămase până la finalul play-out-ului.

Astăzi se joacă în etapa 11 de playoff Poli Timișoara – Pandurii, un meci direct cu miză mare. O victorie a gazdelor le scoate pe acestea de pe locul al 7-lea de retrogradare și le poate urca pe o poziție de baraj. Pandurii va trage și ea pentru victorie, fiind acum la egalitate cu Poli – 23 de puncte – pentru că o eventuală înfrângere îi va arunca pe gorjeni pe un loc direct retrogadabil!

Meciul Poli – Pandurii are peste 100 de tipuri de pariuri pe Betano.com, iar mari favorite la victorie sunc gazdele, cu cota de 1,60, în timp ce oaspeții au un multiplicator de peste 5,50.

Pariuri pe meciul Poli Timisoara – Pandurii din Liga 1 (23.05.2017, ora 20:30)

Tot astăzi, Chiajna va juca în deplasare la Gaz Metan. Ilfovenii vor juca pentru victorie la Mediaș, fiind și ei în luptă directă pentru a prinde barajul Ligii 1. O victorie ar ajuta-o enorm pe Chiajna să se mențină acolo unde este acum, în zona barajului de rămânere în primul eșalon.

Leave a Reply