claudiu keseru

Bursa stranierilor: gol direct din corner al lui Keșeru!

Din cele 9 goluri înscrise de stranieri în ultima săptămână, ies iar în evidență cele date de Keșeru și Morar. Răzvan Lucescu se califică în finala Cupei Greciei. Cu o etapă înainte de final, Vlad Dragomir e pe primul loc în campionatul Angliei de tineret.

VIDEO: Super gol al lui Keșeru

Claudiu Keșeru înscrie în a patra etapă consecutivă și ajunge la un total de 20, în 25 meciuri. Atacantul a înscris singurul gol al meciului Levski – Ludogoreț 0-1 în minutul 83, direct din corner. Cu o jumătate de oră mai devreme, tot el ratase un penalty. Atât Keșeru cât și Moți au fost integraliști la oaspeți, în timp ce Sergiu Buș a fost tot meciul pe banca de rezerve la Levski.

Buș a jucat tot meciul în cupă, în ȚSKA Sofia – Levski 0-2, și a înscris ambele goluri împotriva fostei echipe. Azi vor juca din nou, în etapa intermediară din playoff. Campionatul Bulgariei poate fi urmărit cu streaming live pe Betano!

PAOK e în finala Cupei. Revanșa lui Lucescu

Penalizarea de 3 puncte și cele două meciuri pierdute la masa verde au dus-o pe PAOK la 8 puncte de primul loc în campionatul Greciei, fără șanse să îl câștige. Lucescu s-a revanșat în Cupa Greciei, calificând echipa în finală după două victorii cu 3-1 în fața lui Panionios. Interesant e că și în weekend a fost acest scor, cu același adversar, în campionat.

VIDEO: Gol al lui Vlad Morar în primul minut

În campionatul Greciei, fostul atacant de la Viitorul Constanța a ajuns la 8 goluri în 22 meciuri. În ultima etapă, în Larissa – Panetolikos 4-2, a deschis scorul pentru oaspeți la prima fază a jocului. Morar a primit o minge lungă, a depășit fundașii în viteză și a lobat portarul de la marginea careului. Pe Betano poți paria pe Superliga Greciei și urmări meciurile cu streaming live!

Campionatul Angliei de tineret: Dragomir e la 90 minute de titlu

Căpitanul naționalei U19 a României a fost cel mai folosit fotbalist la echipa secundă a lui Arsenal, cu 19 meciuri din 21 posibile. Arsenal U23 a învins formația de tineret a lui Swansea în ultimul meci, scor 1-0, și a urcat pe primul loc. De pe 1 a căzut echipa lui Alex Pașcanu, Leicester U23, după ce a pierdut la Sunderland. Fundașul central a fost titular la Leicester și a ieșit la pauza partidei. În singura etapă rămasă, Arsenal are nevoie de victorie cu West Ham pe propriul teren pentru a cuceri campionatul de tineret.

Speranțe pentru Andone, Maxim și Stoian

Trei dintre românii care joacă în campionate de top încă speră să evite retrogradarea. În La Liga, Florin Andone e la 4 puncte de primul loc salvator. Deportivo are două victorii și un egal în ultimele 3 etape, în care atacantul a jucat numai 4 minute.

În Bundesliga, Mainz a luat 3 puncte mari cu contracandidata Freiburg. Cu Maxim doar pe bancă, Mainz a învins cu 2-0 și a urcat pe locul 15, ce asigură menținerea în prima ligă, la egalitate cu Wolfsburg și Freiburg.

Adrian Stoian e la un punct de salvare cu Crotone, în Serie A. Românul a jucat 78 minute în weekend, în înfrângerea cu 1-0 la Genoa. Crotone, unde antrenor e Walter Zenga, e prima sub linie în acest moment. Un loc mai jos e Deian Boldor, cu Hellas Verona. Nu mai sunt speranțe pentru Alin Toșca și Benevento, lanterna roșie fiind la 14 puncte în spate. Diseară e etapă intermediară în Italia!

Goluri ale ambilor atacanți de la naționala U21

George Pușcaș, titular la tineret, a marcat golul 8 în Serie B pentru Novara, în 13 meciuri jucate pentru ei. Rezerva lui de la națională, Adrian Petre, a punctat a zecea oară în liga a doua daneză, în 17 meciuri. Petre e pe primul loc cu Esbjerg și poate promova la finalul sezonului.

Eric Bicfalvi a dat și el un gol în Rusia, în Ural – Spartak 2-1; iar în Lituania, un fost golgheter al Ligii 1 Betano a dat o dublă: Liviu Antal, pentru Zalgiris. Sunt primele goluri ale extremei dreapta în sezonul 2018, după 4 meciuri.

Leave a Reply